D-100 for at reducere trafiktætheden

D-100'deki Adnan Menderes overpass og Turgut Ozal overpass i retning af Ankara om morgenen og aftenstimerne for at løse trafikproblemet fortsætter med at arbejde. Kocaeli Metropolitan Municipality, der skal til en ny trafikregulering i D-100, laver en ny bane i området mellem D-100 og jernbane, så passagererne lettere kan stoppe og gå ombord på minibusser, busser og servicekøretøjer for at reducere trafikbelastningen. . D-100 Ankara-retning øges fra to baner til tre baner, når projektet er afsluttet.


TO STOP OPHOLD, AFSTANDER ÆNDRING
İlhan Bayram, generalsekretær for Kocaeli Metropolitan Municipality, der undersøgte broben og vejarbejder på stedet, modtog oplysninger om undersøgelserne. General Manager Bayram, der foretog inspektioner i byggeområdet, sagde: ”Med denne nye strimmel vil vi lette trafikken, der intensiveres om aftenen og morgenen, med den nye strimmel, der skal føjes til D-100. Med den nye bane, der skal tilføjes, ændres stallplaceringerne også. Det offentlige husstop kommer over ISU-promoveringsstationen (tidligere Gendarmerie-losji). Længden på det nye stop er 80 meter. På denne måde kan passagerer lettere bevæge sig ved stoppestederne, mens passagerbusser let kan komme til stationen. ”

Nye trapper til broer
Generalsekretær Bayram, ”Turgut Özal stoppestation foran Ekşi Business Center. Offentlig transport køretøjer, den modsatte retning af det offentlige hus, ind i den nye bane, vil være i stand til at hente og sætte passagerer på disse to stop. Offentlig transport genforbindes til D-100 under Turgut Özal-overgangen ”. Generalsekretær Bayram også gennem forbindelsen til D-100 Mimar Sinan overpass for ældre og handicappede borgere til lettere at krydse, broer og elevatorer blev bygget nye trapper, så borgerne kan passere over vejen, sagde han.Vær den første til at kommentere

Yorumlar