IBB Assembly godkender IETTs 2017 årsårsrapport

Istanbul Metropolitan Municipality Council godkendte 2017 års aktivitetsrapport fra IETT Generaldirektoratet. IETs generaldirektør Ahmet Bagis, der forelagde rapporten til forsamlingen, sagde, at klager blev reduceret med teknologiske løsninger og træning til chauffører og passagertilfredshed steg.


Istanbul Metropolitan Municipality Assembly, april møder 4. Drøftet 2017 årsrapport fra Generaldirektoratet for IETT. İETT General Manager Ahmet Bağış forelagde årsrapporten for forsamlingen, İETT har udtalt, at İETT har leveret offentlige transporttjenester til Istanbul ved at øge servicekvaliteten af ​​147 i årevis og sagde, at 5 tusind 446-medarbejdere og 6 tusind 269-køretøjer leverer 24-timer med uafbrudt service.

Ahmet Bagis sagde: "Vi tjener vores folk med Metrobus, Nostalgisk Tram og Tunnel. Vi leverer tjenester til alle hjørner af Istanbul med vores 4,99 bin 3 bus, 130 bin 12 stop, 851 linje med en gennemsnitlig alder på 759. Samtidig fører vi og fører tilsyn med køretøjerne hos private offentlige busser og busser Inc. Vi forsøger at levere sikre, komfortable og rettidige offentlige transporttjenester til Istanbul beboere med samlede 6 tusind 269 køretøjer inklusive İETT køretøjer. Som İETT har vi inkluderet 8 nyt køretøj med sort boks og Euro 6 motor egnet til handicappet adgang med garanti for 419 års vedligeholdelse, reparation og service forberedelse. De priser, vi modtog, og vores stigende omdømme er blevet realiseret med bidrag fra vores borgmester Mevlüt Uysal og vores anerkendte forsamling og medarbejdere på alle niveauer.

OPLÆGNING KLAGER FORBEDRET PASSAGER TILFREDSAGELSE ØGET

For at øge medarbejdernes motivation, tilfredshed og viden, afholdes drivermøder hver måned i garager. 2017 tildeler den mest succesfulde 354-medarbejder, og bureaukratere har mulighed for at chatte med chaufførerne i tilfælde af leder-drivermøder. Han sagde, at de kunne vælge linjerne til at arbejde i henhold til.

Takket være denne model øger realiseringshastigheden af ​​3,5-procenten af ​​rejsen, punktligheden for 6,63-procent, Bagis sagde: "43,47-adfærdsmæssig tidsforsinkelse, 31,96 pr. Million kilometer, 17,69-procent af personalelaterede klager, 11,59-procentdel af stallbrud, 3-procentvis reduktion. . Takket være Driver Mobile Learning-programmet blev der givet stresshåndtering og kommunikation med passagererne. Mens 482 tusind 85-drivere var tilfredse med træningerne, blev 87 og 2017-procentsatser opnået. Nu har vores chauffører mulighed for at lære når som helst og hvor som helst med E-Mobile-applikationen hentet til deres smartphones. Med 16 har vi givet 357 tusind 137 timer og 084 tusind 17 timer til medarbejdere, 245 tusind 70 timer, 694 tusind 98 timer til arbejdere, XNUMX tusind XNUMX timer til private offentlige busschauffører, siger han.

MOBIL MOBIL 'FARE' -knap til IETT-drivere

Bagis oplyste, at de har implementeret Kaptan Captain's Lodge Mobile Application layan, som samler mange administrative procedurer under et enkelt tag for at forbedre kommunikationen med de chauffører, der er på ratt hele dagen.

"Med ansøgningen, chaufførernes træningsaktiviteter, resultatopfølgning, aktualitetsinformation, registreringsoplysninger, efterspørgsels- og forslagsoperationer, oplysninger om tidligere ulykker, lønning og efterladt information, jobvalg og daglig arbejdsliste, førernavigering, linje- og stopoplysninger af ruten, sammenbrud under rejsen Det er blevet muligt at indberette via ansøgningen. Der er også 'I Safe' og 'I'm Danger' knapper designet til brug i nødsituationer. "

FORBEDRING I BRUSHEN ØKET EFFEKTIVITET

Ahmet Bagis, General Manager i IETT udtalte, at 20 produktivitetsstigning, 18 million rejseforhøjelse og 8 million 246 tusind TL besparelser er blevet sparet årligt på grund af forbedringen i metrobus og følgende oplysninger;
"Med de motoriserede hold, vi har oprettet på 5-punktet på Metrobus-linjen, har vi givet mulighed for at reagere hurtigere på nødsituationer, og med RYTHM-projektet er vi begyndt at overvåge passagertætheden i stationer og køretøjer i realtid. For at minimere ulykker på Metrobus-linjen, begyndte vi at teste opfølgningsadvarselsystemet, advarselssystemet og advarselssystemet for lane-overtrædelser. Derfor har vi til formål at forebygge ulykker forårsaget af menneskelige fejl. Vi begyndte at levere gratis internet service til vores passagerer i alle vores køretøjer. Vi fortsætter vores bestræbelser på at udvide WiFi internet og USB opladning til alle vores køretøjer. "

IETT'S 2017 BUDGET 1 BILLION 809 MILLION TL

Med angivelse af, at funktioner som talekommunikation med chaufføren i busserne, nødstyringssystemet, canbus, det tidlige sene advarselssystem, advarselssystemet for ulykker, øjeblikkelig advarselssystem og fingeraftrykslæser vil blive aktiveret i nær fremtid takket være Akyolbil-applikationen. sagde, at de var forsigtige med at skabe en struktur.

At angive, at IETT-flåden begyndte at outsource alle vedligeholdelses- og reparationsoperationer sammen med 8s årgodkendte køretøjskøbsmodel og serviceopkøbsauktioner, oplyste Ahmet Bağış om, at İETTETS 2017-årets indtægtsbudget for 1-milliarder 332 millioner 942 tusind 752 TL og 2017 Årsprisbudget milliarder 1 millioner 809 tusind 520 TL realiseret som realiseret.

INVESTERING I DOMESTIC TECHNOLOGY

For at føre den teknologi løb i Tyrkiet udtrykke starte den selvstyrende Electric Vehicle projekt Ahmet donation ", hvor vi har udviklet de nostalgiske sporvogn koncept elbil størrelse varevogne, der er tilgængelige for handicappede, 14 mennesker har en kapacitet til at producere. Derudover indledte vi efterspørgslen efter solenergi ved stoppestederne og lavede 850 tusind stallbelysning, idet 3 var solfanget. Vi udvide Black Box-projektet, de implementerede i 2016, og tilføjede det til 895-køretøjet. Med Akyolbil v.2-projektet laver vi hele vores flåde sort boxed i 2018 ".

Bagis sagde, at de har lettet brugen af ​​handicappede brugere ved at forny MOBİETT-applikationen, som de tjener i det samlede 12-sprog, og tilføjede, at İSPARK-point er blevet tilføjet til İstanbulkart-fyldningssteder og især park-CV-løsninger.

2017 BUS BYGGET I 38

I år 2017 udtalte Bagis, at 6-enheder blev sendt til den tyrkiske republik Northern Cyprus, 2-enheder blev sendt til Novi Pazar, 30-enheder blev sendt til Ghana, og dermed nåede antallet af busser, der tilbød udlandet, 178. arbejdet er i gang.

Bagis sagde, at med det Nostalgiske Bus Animationsprojekt, de startede i 2013, bragte de 10 nostalgiske busser til Istanbul beboere og sagde, at de har fornyet nogle af de busser, der har gennemført deres økonomiske liv i Istanbul i mange år og forvandlet dem til Tematik Buses.

Bagis forklarede, at de sørger for at give nem adgang til indbyggerne i Istanbul ved at dele på sociale medier, og at İETT, som har 342 tusind 500 tilhængere på Twitter, er det næstbedste mærke af 2017 blandt 1904 mærker i 2017 af uafhængige evaluatorer. de har vundet forskellige nationale og internationale priser.

Bagis tilføjede, at IETT Football Team er europæisk mester i 2017 Corporate Cup Games, der blev afholdt i Leverpool i maj og verdensmester i Huston turneringen i november.

Så udtalte AK-partiet og CHP-medlemmerne på podiet på vegne af kraftvarmeanlægget deres synspunkter og forslag. IETT Generaldirektoratets 2017 års aktivitetsrapport, der blev afgivet under afstemningen, blev godkendt af flertallet af stemmerne ved 141-afstemningsafstemningen om 77-godkendelse af rådsmedlemmerne.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar