Kayseri Transportation Inc. TÜRSİD overtog stillingen som formand

Inden for rammerne af Kayseri Metropolitan Municipality, overtog Kayseri Transportation Inc. efter vellykkede projekter nu pligten til præsident for sammenslutningen af ​​alle jernbanesystemoperatører (TÜRSİD). Metropolitan kommune borgmester Mustafa Celik, investeringerne og de projekter, de søger i transport "Kayseri Model" er dannet, sagde han.

Istanbul, Ankara, Izmir, Bursa, Antalya, Adana, Izmir, Kayseri, Konya, Gaziantep, Samsun, Eskisehir TÜRSİD er medlem af skinnen selskab, blandt medlemmerne at fremme udvekslingen af ​​oplysninger, ressourcer bruge mere produktiv og effektiv, og året 2012 for at finde løsninger på sektorbestemte problemer fortsætter sine aktiviteter fra.

I TÜRSİDs generalforsamling, der varetages af Bursa, udpegede medlemmerne i fællesskab af bestyrelsesmedlemmerne og enstemmigt Kayseri Transportation A.Ş. General Manager Feyzullah Gündoğdu blev valgt.

Kayseri Kayseri model blev dannet i transport "

Kommunal kommune borgmester Mustafa Celik, såvel som inden for transport og succesfulde model inden for transport de laver model studier, så transportsektoren, "Kayseri Model," sagde han. Præsident Mustafa Çelik oplyste, at de erklærede 2017 år som et transportår, og de gennemførte mange undersøgelser som flere etager, nye transportarterier, transformationsstudier, nye køretøjskøb og sagde, at de vil fortsætte 2018 som et transportår, og de vil realisere mange investeringer.

At oplyse, at de giver stor betydning for information og informationsudveksling som en by, deler de deres innovative værker i alle miljøer, og de er meget glade for det. Borgmester Çelik udtalte, at TÜRSİDs engagement som følge af de succesfulde værker, de har påtaget sig og afspejler dem. Understreger, at hans præstationer også værdsættes på den internationale arena, borgmester Çelik, Kayseri Transportation Inc. General Manager Feyzullah Gündoğdu mindede om, at 2017 i 96 blev valgt som vicepræsident og leder af Light Rail Systems Department of International Public Transport Association (UITP), som er et 1500-selskabsledende.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar