UTİKAD vil repræsentere logistik sektoren stærkere i handelskamre

International Transport and Logistics Service Providers Association UTIKAD repræsenterer fortsat logistikindustrien på nationale platforme. Under kamervalget, der blev afholdt i begyndelsen af ​​april, overtog UTIKADs bestyrelsesmedlemmer forskellige roller i Istanbul Handelskammer og IMEAK Shipping Chamber.


Som et resultat af valget blev bestyrelsen, disciplinærudvalget, udvalget og de rådsmedlemmer, der vil fungere i løbet af 4-året, bestemt.

Som et resultat af valget den 9. april 2018 blev Şekib Avdagiç den nye formand for Istanbul handelskammer. UTIKAD næstformand for bestyrelsen Turgut Erkeskin (Genel Transport), der deltog i Istanbul-handelskammerudvalget og valg af rådsmedlemmer, blev endnu en gang valgt som udvalg og rådsmedlem fra Transport- og logistikudvalget nr. 24.

Turgut Erkeskin, der deltog i ITO-valget for første gang i 2005, har været medlem af udvalget siden 2005 og et rådsmedlem siden 2007, der repræsenterede UTIKAD og logistikindustrien i Istanbul handelskammer.

UTIKADs bestyrelsesmedlemmer, der tog en aktiv rolle i İMEAK DTO-komitéen og forsamlingsvalget for at bidrage til søtransportspørgsmål i transport- og logistiksektoren og til at repræsentere UTIKAD-medlemmer i salen, påtog sig forskellige opgaver som et resultat af valget den 8. april 2018. UTIKADs bestyrelsesmedlem Cihan Yusufi (Globelink Unimar) blev valgt som komité og rådsmedlem fra No.37 Ship Brokers and Freight Brokers Committee, mens Cihan Özkal (Armada Maritime Logistics Services), UTIKAD Board Board, blev valgt som komitémedlem fra samme udvalg.

Efter udvalgs- og parlamentsvalget blev det nye İMEAK DTO-valg til ledelse og disciplinærvalg også afsluttet. Tamer Kıran er den nye formand for İMEAK DTO, mens Emre Eldener (Continental Logistics), formand for UTİKAD, er valgt som fuldt medlem af İMEAK DTO Disciplinary Committee.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer