IMMs ungdoms- og sportsaktiviteter 2017-udstilling Åbnet på metroen Taksim

Udstillingen med fotografier af børn, unge og sportsorganisationer arrangeret af Istanbul Metropolitan Municipality i 2017 åbnede ved Taksim Metro.


Mens Istanbul Metropolitan Municipality fortsætter med at implementere tjenester og projekter, der er rettet mod udvikling af børn og unge, fortsætter den sine bestræbelser på at sprede en vigtig aktivitet såsom sport til hele Istanbul.

Istanbul Metropolitan Municipality Directorate for Youth and Sports, der arrangerer mange arrangementer i de nævnte områder i løbet af året, samlede alle de organisationer, der blev afholdt i 2017 med udstillingen af ​​fotografer.

Mere end 2017-fotografier trådte ind i rammen under alle de uddannelsesmæssige, kulturelle og sportslige aktiviteter, der udføres af IMM-direktoratet for ungdom og sport på 70, tager deres plads i udstillingen.

Blandt de farverige firkanter er der fotos, der reflekteres fra mange forskellige begivenheder såsom Istanbul Marathon, Istanbul Water Sports Festival, Karriereuddannelsesdage, Visuelt nedsatte skak turnering og Fodboldakademiet. Bestående af de bedste rammer, der afspejler spænding, lykke og vilje til at vinde og få succes på deltagerne i organisationerne, blev udstillingen først åbnet i Taksim Metro. Udstillingen kan besøges mellem 22. og 27. maj på Taksim Metro Station, mellem 28. maj og 3. juni på Yenikapı Metro Station og derefter på Kirazlı-Bağcılar Metro mellem 4. og 8. juni.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer