Kyrenia Bridge bliver 10 Ribbon

chpli spurgte sumer adananin jernbaneprojekter
chpli spurgte sumer adananin jernbaneprojekter

Karnıyarık-prøvelse, der sluttede Adana Metropolitan-borgmester Hüseyin Oral, D-400'de for at lindre trafik, lancerede det andet kritiske skridt.

Adana Metropolitan Kommunes borgmester Hüseyin Sözlü begyndte at arbejde på D-400 Highway, der sørger for transport i øst-vest retning, for at fordoble bredden af ​​Girne Bridge for at lette trafikoverbelastning og tjene som 10-sporet. Præsident Hüseyin Sözlü, der afsluttede ekspropriationen af ​​museumsbygningen, startede samtidig 6-metervejen til 11.5-meteren for intermitterende gratis tilbagevenden af ​​køretøjer fra retning af Kyrenia-broen til Fuzuli Street.

30 TUSENT Køretøjer, der kommer fra KYRENIA

Adana kommunes borgmester Hüseyin Sözlü, der fremstiller permanente løsninger på bytrafikproblemet med de transportprojekter, han udførte, lukker Karnıyarık-krydset og sætter en stopper for prøvningen på motorvejen D-400, der fordobler bredden af ​​Kyrenia-broen, hvor den gennemsnitlige 30 tusind køretøjer passerer dagligt. tog også skridt til at fremskynde strømmen af ​​trafik. Ifølge Girne Bridge Rehabilitation Project er det første skridt mod udvidelsen af ​​ankomstretningen fra den 205 meter lange Kyrenia Bridge til Museum Junction begyndt.

GRATIS OVERGANG TIL FUZULİ STREET

6-metervejen mellem Kyrenia-broen og Museum Junction når bredden af ​​11.5-måleren, og Adana Metropolitan Municipality-hold begyndte at give tre skift til at fungere som 3-banen. Borgmester Hüseyin Sözlü undersøgte det igangværende arbejde i slutningen af ​​sidste uge og fortsatte dag og nat og evaluerede detaljerne i projektet sammen med de kommunale bureaukrater.

Fodgængerbroer vil blive ødelagt, broen vil være 10 baner

Ifølge projektet vil den 25 meter brede Girne-bro på Seyhan-floden på begge sider af de 3,5 meter brede fodgængerbroer blive ødelagt. I stedet bygges to separate broer 13.5 meter brede. På denne måde øges Kyrenia-broens samlede bredde til 52.5 meter. Transport i øst-vest retning fjernes fra 10-banen. Transport under konstruktionen fortsætter uafbrudt som det er.

TUBE OVERGANG MELLEM FUZULI PARKERINGPARK OG TURKISK FUGL

Ud over de værker, der giver intermitterende gratis retur fra Museum Junction til Fuzuli Street, vil der være et rørkryds fra Türkkuşu Street for at drage fordel af 900-parkeringshuset. Takket være tunnelen, der vil passere under Fuzuli Street, opnås alternative forbindelsesmåder, og betjenbarheden af ​​den overdækkede parkering øges.

Aktuelle auktioner

 1. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 2. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 3. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 4. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30
 5. Årsmøde for forretningsmedlemmer

  Januar 29 @ 08: 00 - Januar 31 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar