TUDEMSAS Vicedirektør Basoglu

Tyrkiet Railway Maskiner Industri Inc. (TÜDEMSAŞ) Mehmet Başoğlu, vicechef og bestyrelsesmedlem, begyndte sin pligt i dag.


Mehmet Başoğlu er uddannet fra Istanbul tekniske universitet, Institut for Naval Arkitektur og Havteknik i 1987.

1987 - 2002 år mellem Tyrkiet Ship Industri A.Ş. Workshop Engineering, Workshop Chief og Supply Chief Engineering, der tjente i forskellige titler, såsom Mehmet Başoğlu, Tyrkiet mellem 2002-2010 års Maritime Business på A.Ş. Supply Chief Engineering, Foreign Exchange Department , Lager og planlægningschef.

Mellem årene 2010 - 2018 arbejdede han som senior manager i Generaldirektoratet for Kystsikkerhed, chef for materialeafdelingen og vicechef for supporttjenesteafdelingen.

Mehmet Başoğlu 03 Fra maj 2018 blev han udnævnt til TÜDEMSAŞ vicegeneraldirektør og bestyrelsesmedlem.Railway News Search

1 Kommentar

  1. tüdemsaş også en del af tcdd uinteresseret som administrator, ikke relateret til den person, der ikke kender og ikke forstår udnævnelsen af ​​personen.demiryol vil ikke betjene udnævnelsen af ​​personen til ihanettir.bu selskab i den øverste myndighed til at gå til personen (?), selvom udnævnelsen af ​​en ekspert tcdd ikke ville skade. .

Yorumlar