Opdatering af deaktiverede kort

Ministeriet for familie- og socialpolitik indledte fornyelse af id-kort af handicappede borgere. I denne sammenhæng vil ID-kort af borgere med handicap blive opdateret.


Sivas Kommune vil implementere samme ansøgning i det offentlige transportcenter, ID-kort opdaterede handicappede vil forny byens kort med rapporterne.

Direktoratet for Transporttjenester, Sivas Kommune, der træffer en række foranstaltninger vedrørende de nye regler, giver skriftlige og hørbare advarsler i bussen for at forhindre borgerne i at blive ofre.

De nye regler fra ministeriet omfatter udveksling af id-kort, mens handicappede tilbydes mulighed for at benytte offentlig transport gratis i alle provinser. Handicappede, der ønsker at drage fordel af tjenesten, bør søge på kortets kontaktpunkt med opdaterede id-kort og opdaterede sundhedsrapporter fra provinsdirektoratet for familie- og socialpolitik.

Eftersom det forrige 'ID-kort for handicappede' desuden ikke indeholder nogen indikation af, om kortholderen er alvorligt handicappet eller ej, vil kortet blive revideret til at omfatte "alvorligt handicap" -oplysninger for at sikre, at alvorligt handicappede og deres ledsagere kan drage fordel af denne ret uden problemer.

I det nye design af 'ID-kort for handicappede' blev der foretaget en række ændringer for at øge sikkerhedselementerne og give en mere funktionel anvendelse. Derfor blev udtrykket "Der er en følgesvendsret i transport" tilføjet kortene til personer med svær handicap.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer