11 flere stationer til KAYBİS

kaybis kayseri cykel
kaybis kayseri cykel

11 flere stationer ankom til KAYBİS: Kayseri Transportation Inc., et datterselskab af Kayseri Metropolitan Municipality. "Smart Bicycle Sharing System" øgede antallet af stationer på KAYBİS til 51. Åbningen af ​​11 nye stationer blev foretaget med 3rd Bicycle Festival of Transportation Inc.

Kayseri er blevet et populært transportmiddel i bytransport KAYBİS cykler er fortsat et uundværligt transportmiddel for Kayseri-mennesker med et stigende antal brugere og attraktive brugsfordele. Siden året 2014, Kayseri Transportation A.Ş. Konstrueret og konstrueret af sine ingeniører udvider cykeldelingssystemet sit servicenetværk ved at øge dets kapacitet hvert år.

Stor interesse i Kayseri-festivaler

Kayseri Transportation Inc. de nye stationer åbnede med cykelfestivalen. Festivalen blev afholdt i Mimar Sinan Park og omkring 3 tusind mennesker deltog.

General Manager Feyzullah Gündoğdu, der talte ved ceremonien, sagde: F Kayseri elskede cykeldelingssystemet. Efterhånden som behovet steg, ønskede vi at forbedre systemet. Vi kom på tværs af hindringer, når det kom til udlandet. I dette tilfælde besluttede vi at udvikle systemet selv. I år rejste vi vores antal stationer til 51 og nåede til 33 tusind brugere. Den højeste andel cykel-system i Tyrkiet vi har et system med brugeren. Vi gør denne viden og akkumulering i forskellige byer i 6. Vi bruger cyklen som en del af et cykel delingssystem, ikke en hobby. Vi har forberedt vores infrastruktur i overensstemmelse hermed Alt.

Der blev afholdt forskellige aktiviteter i festivalområdet. Især børnene nydt aktiviteterne. Efter arrangementet i festivalsområdet kører borgerne på cykler, der tilhører KAYBIS, og følger Cumhuriyet Street fra Sivas Street til Mustafa Kemal Paşa Boulevard. Cyklisterne, der kom til Cumhuriyet Square foran Melikgazi kommune, afsluttede cykelturen i Mimar Sinan Park.

Hvad er KAYBİS?

Armin

sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar