Isftarisme vil blive fordelt i Ankara og Ankara

Ankara Metropolitan Municipality vil give fastfood Metro til Metro og Ankaray stationer i løbet af Ramadan-måneden til hovedstadsbesøgende og besøgende uden for byen.

I Ramadan-måneden, der begynder i maj, underskrev 16 en anden vigtig beslutning med præsidentbrevet for hovedstadens borgere og gæsterne fra uden for byen. I præsidentbrevet, der henleder opmærksomheden på det faktum, at hovedparten af ​​borgerne, der bor i Ankara, er sammensat af ansatte og studerende, ”For at gøre det muligt for vores borgere at drage fordel af den offentlige transporttjeneste, der udføres af Metropolitan Municipality i løbet af Ramadan-måneden, vil borgerne i Metro- og Ankaray-stationerne være placeret i hver metrostation og i hver metrostation. at tage, forberede og distribuere iftar-pakker, men ikke olm blev vedtaget enstemmigt. Fastfood-pakkerne inkluderer en doughnut, en flaske vand og våde klude.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar