Gratis transport til YKS-studerende i Diyarbakir

Diyarbakır Metropolitan Kommune, Juli 30 1 juni lørdag og søndag vil blive afholdt højere uddannelsesinstitutioner Undersøgelse (LDS) embedsmænd vil deltage med kandidater til at yde gratis offentlig transport.

Denne weekend vil blive afholdt om institutioner for videregående uddannelse Undersøgelse (LDS) studerende og embedsmænd til at indtaste Diyarbakır Metropolitan Kommune vil nyde godt af gratis brug af offentlig transport er afhængig af. I en erklæring fra kommunen, "30 lørdag juni og 1 søndag, juli ting til videregående uddannelsesinstitutioner Undersøgelse (LDS) vil deltage i elevernes test punkt i aftentimerne 08.00 timer med 17.00 timer om morgenen for at sikre nem transport Metropolitan Kommune vil modtage gratis transport med bus. Studerende og officerer, der afleverer eksamensdokumenter, vil få gavn af ansøgningen. Uygulam

Støj advarsel

Opgørelsen også i skolerne for at indtaste elevernes eksamen miljøet at forstyrre koncentrationen af ​​studerende under eksamen undgåelse af støj, hvilket gør arbejdet vil forårsage støj i bygningen og vejen blev gjort også advaret om ikke at spille hornet.

Præsident Atilla ønskede succes til studerende

Denne weekend vil blive afholdt yks'y til at deltage i Diyarbakir, hvilket indikerer problemer for kandidaterne transport- og støj vil blive truffet de nødvendige foranstaltninger Borgmester Cumali Atilla, "Vores studerende, der deltager i eksamen vil nyde godt af gratis brug af offentlig transport af kommunen. Jeg ønsker succes for alle studerende, der vil tage eksamen, jeg ønsker succes. Sın

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar