Stiftelsen Yozgat Lufthavn

Ars I det sidste 16 år er den internationale passagertrafik steget med et gennemsnit på 8,4 pr. År, hvilket stiger med i alt 233 gange. Igen steg den gennemsnitlige passagertrafik med 12 om året samt den samlede flytrafik 9 procent stigning er nået. "

Vicepremierminister Bekir Bozdağ deltog også i Banebrydende Ceremony Ars Temel Yozgat Lufthavn. sagde han vidste godt.

Ved at lægge grundlaget for Yozgat Lufthavn, sagde Arslan, at de sagde "vira bismillah og sagde, uz Vi gør ikke bare dette arbejde i Yozgat. Jeg håber næste uge, at vi vil lægge grunden til den nye terminal på lufthavnen i Gaziantep. Igen næste uge vil vi besøge overbygningskonstruktionen af ​​Çukurova Lufthavn og starte processen. På 13 i måneden vil vi også lægge grunden til Bayburt-Gümüşhane Lufthavn med vores statsministers deltagelse. Vi er ikke tilfredse med dette. Karaman Lufthavns udbudsprocesser fortsætter. Vi sagde, at flyselskabet vil være folks vej og rose AK-partiet, da de øvrige løfter fra regeringen opfyldte vores løfte om at opfylde løftet om flyselskabets folk har gjort vejen. Nu nøjes vi med nye flyselskaber. Konu

I årevis glemt, berøvet tjeneste i dette lands smukke lande for at skabe mere levedygtige boliger for at skabe folk, der bor på stedet, hvor de bor i mange projekter, fortsatte med at understrege ministeren Arslan, folket fortsætter deres håb, drømmene i 15-året og spirede.

Arslan overfører, at de forbereder sig på at møde Yozgat højhastighedstog, som de målrettede næste år, nu gøre testprocessen og møde højhastighedstog Yozgatlılarla sagde.

Minister Arslan berørte også deres arbejde på flyselskabet hidtil og fortsatte som følger:

"Hvert år har vi betydelige stigninger i både fly og passagertrafik. Jeg vil gerne udtrykke dette med glæde. I løbet af det sidste 16-år er international passagertrafik steget med en gennemsnitlig procentdel af 8,4 om året, hvilket øger de samlede 233 gange. Igen, da den gennemsnitlige passagertrafik steg med 12 om året, steg den samlede flytrafik med 9 procent. I 2003 har vi terminaler med en kapacitet på 55 millioner passagerer, mens i dag er dette nummer 258 millioner. Kære Yozgat-folk, vi har taget 26-aktiv lufthavn til 55. Vi er ikke tilfredse med det, den regionale lufthavn fortsætter i Çukurova. Vi fortsætter den anden lufthavn på havet i Rize-Artvin. Vi bygger en ny lufthavn i Tokat. Her går vi. Vi starter Bayburt-Gümüşhane. Vi lancerer Karaman, en anden lufthavn i Izmir, Alaçatı. Det er ikke nok, vi lancerer en anden lufthavn i Antalya. Hvorfor, fordi vi har mål som et land. Vi har 2023, 2053 mål. Der er ingen stop for at indhente disse, siger vi, fortsæt. "

"Dette år optæller år"

I det sidste 16-år mindede Arslan om, at de har lavet terminalbyggeri og ekspansionsarbejder på 33 lufthavn, både med egenkapital og offentligt samarbejde. Arslan forklarede, at de fornyede landingsbaner, forklæder og rustfelter i mange lufthavne, og at de fornyede de andet landingsbaner i nogle lufthavne.

Derfor understregede Arslan, at de har gjort både renoverings- og reparationsarbejder på 77-bane indtil videre og fortsatte som følger:

"I 2002 kan du flyve til 60 point fra dette land i udlandet. 2017 flygtede til sidst til 296-punktet. I dag flyver 307 til verden. Jeg håber, at når Yozgat Lufthavn er forbi, vil dette antal sikkert øge med fly fra Yozgat til udlandet. I år 2002 serverede vi indenlandske og internationale flyvninger til 35 millioner passagerer om året, mens sidste år serverede vi 194 millioner passagerer. I år er et rekordår. I den første 4 måned i året steg antallet af rejser med 20. Verdens 10-15 år øger vi indhenter om et år. Vores mål er at tjene mindst 225 millioner passagerer i slutningen af ​​dette år. Ved Allahs orlov vil vi nå dette. Fordi vi har denne vilje i AK Party regeringen, vores leder, President Recep Tayyip Erdogan. Sidste år er 9 steget med to pladser i passagertrafikken. Vi er i kø. 4 stiger i Europa et skridt. Vi er i kø. Jeg håber, at vores luftfartsindustri, som konstant stiger og konstant udvikler, vil vokse og udvikle sig yderligere med Yozgat Airport. Denne lufthavn er bygget til at tjene både indenlandske og internationale flyvninger. Yozgat Airport projekt er fuld 250 millioner Turkish Liras. Jeg håber, at vi vil have en lufthavnsterminal, der passer til Yozgat med sin æstetiske og originale arkitektur. Således vil vi bringe Yozgats værdier sammen med verden, og vi vil bringe verden sammen med Yozgats værdier. "

Minister Arslan udtalte, at Yozgat kontinuerligt har udviklet og ændret sig i de sidste 16-år og fortalt om deres tjenester og projekter.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar