Gode ​​nyheder fra IETT for naturelskere! Trekking Lines Start the Journey

D1 og D2 linjerne åbnet af IETT for Istanbulites, der ønsker at vandre, begynder i juni. Trekking linjer vil kun fungere i weekender.


D1 Polonezköy - Üsküdar / som IETT har taget i brug for Istanbulites, der ønsker at gå på trekking, hvilket har positive effekter på menneskets mentale og fysiske sundhed.Kadıköy og D2 Beşiktaş - Belgrad Forest-linjer kører i weekenderne i sommermånederne. Linjerne starter lørdag den 9. juni 2018.

Særlig linje for naturelskere
D1 nummereret Polonezköy - Üsküdar /Kadıköy linjen rute; Kadıköy, Numune Hospital, Doğancılar, Altunizade, Ümraniye, Çakmak Bridge, Şile Road, Çubuklu Houses, Polonezköy Muhtarlık, mens Beşiktaş - Belgrad Skove linje D2, med afgang fra Beşiktaş Pier, passerer gennem Zincirlikuyu Metrobus, 4. Levent, Maslak Den når Belgrad-skoven.</s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s> </s>


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer