Karaosmanoğlu: uz Vi fuldender den resterende del af İznik Road "

Union of Turkish World Municipalities (TDBB) og borgmester i Kocaeli Metropolitan Municipality Ibrahim Karaosmanoglu, 24 juni formandskab og 27. Mens den deltager i programmerne, der er arrangeret af AK-partiet Kocaeli provinsielle præsidentvalgvalg for koordination af valget af udvalgte deputerede, fortsætter det på sin side også sine møder med ngo'er og borgere. Endelig mødtes Karaosmanoğlu, der besøgte İznikliler Association i Gölcük Naval District, også med samfundet og beboerne i Sultan Mosque. Karaosmanoğlu, der var gæst i İznik-foreningen for første gang, gav en god nyhed om İznik-vejen. Karaosmanoğlu sagde, uz Vi begynder opførelsen af ​​de sidste syv kilometer Iznik-vej senest i august. Vi afslutter vinteren inden vores borgers ankomst tager service. ”

“SUCCES FOR LOKALE TJENESTER AFHÆNGER PÅ POLITISK STABILITET”
Gölcük-borgmester Mehmet Ellibeş og formand for AK-partiet Idris Alp, inklusive præsident Karaosmanoğlu og den ledsagende delegationskirsebær til at betjene Iznikliler, takkede Metropolitan Municipality Karaosmanoğlu for de udførte tjenester. Borgmester Karaosmanoğlu erklærede, at de har implementeret hvert projekt med maksimal effektivitet takket være den harmoni, der blev etableret med Gölcük Kommune. Succesen med lokale tjenester afhænger også af regeringen og politisk stabilitet. Se vores formand Recep Tayyip Tyrkiet bevæger sig på en vej, der fortsatte sin udvikling fra 2002. Denne sti er dog ikke let at registrere. Fjender inden og udenfor prøver desværre at spille alle spil for at stoppe os ..

“Vores præsident er ude af denne nation”
Tyrkiet er en stærk leder og en vellykket hold er også tilføjet, at Kocaeli Metropolitan borgmester Abraham Karaosmanoğlu, "I dag er formand for vores værdiskabende arbejde værker af vores land ud af den politiske forståelse førte til hensigt Tyrkiet desværre ikke. I dag, sammen med formanden og en politisk bevægelse omkring vores land, fremtiden stræber efter at kraftig Tyrkiet. Politik er ikke at ødelægge kunstværker, men at sætte det på det. Vores søn Recep Tayyip Erdoğan, denne lands søn, er vokset op fra denne nation. Vores chef-chef var bekymret over problemerne i sin nation ”.

"TYRKIET DAG har rev SHELL"
Karaosmanoğlu erklærede også, at under sit besøg med Association of Izniks i Navy-kvarteret havde alle en pligt til at holde de unge i hans hænder. ” Der er dog ingen hindringer for os at producere mere. Tyrkiet har revet sin shell i dag. Nu står valget 24 i juni foran dig for at blive mere magtfuld. Jeg håber, at præsidenten for dette valg ved at give et flertal i parlamentet fortsætter med at tjene. Det var, hvad hospitalet og medicinkøerne var. Jeg glemmer det aldrig. De dage, der skal skamme sig, er langt bagefter. Men vi vil aldrig glemme disse dage. Tyrkiet, aldrig baglæns fra 2002 år. Jeg håber, at han ikke gør det. Naturligvis er dette en stærk præsident og et stærkt parlament. Vi har ikke længere brug for Amerika og Vesten. Som forsvarsindustri har vi øget vores nationaliseringsgrad. Vi har opnået større succes og fortsætter med at gøre det ”. Karaosmanoğlu mødtes også med menigheden og beboerne i Sultan Moske i Navy-kvarteret og hasbihal.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar