Ardahan bliver en by af tunneler

Ahmet Arslan, minister for transport, maritime anliggender og kommunikation,Vi tigger ved døren, så de kunne låne os 100 millioner, så vi kunne betale vores officers løn. at Tyrkietfra Ardahan i dagI 2 milliarder værd af anlægsarbejdet i på transportområdet er en løbende TyrkietVi kom til .. sagde han.

Minister Arslan, Ardahan AssisTT Call Center ved åbningsceremonien, sagde Ardahan, at han var glad for at være i sin hjemby.

Understreger, at Ardahan og dens region er vigtige for dem, sagde Arslan:

"Vores provinser, der har ventet på Serhat i tusind år, skulle have gavn af deres position og vokse og vokse. Disse byer som hovedstæder i Serhat bør drage fordel af nabolands potentiale, og vores unge skal være ansat her, erstatninger, vi vil være de provinser, der ikke emigrerer mod vest, men minder om vores landsmænd, der går mod vest og modtager migration. Derfor ved jeg, at jeg meget bekymrer mig om dette callcenter, og jeg er ligeglad med borgerne i Ardahan. "

Arslan, unge her først og fremmest i landet, vil landet tjene folket ved at forklare, at call center og Ardahan håndværkere vil blive forsynet med varme penge, sagde han.

Påpeger, at Ardahan er en by, der efterlod sin historie og kultur, sagde Arslan, at samarbejdet mellem Ardahan University (ARU) og universiteterne i Kaukasus var meget behageligt for dem.

"Ardahan bliver byen af ​​tunneler"

Arslan, Ardahan under ministeriet for 10 stort byggearbejde udført af ministeriet, sagde han, "det er ikke almindeligt arbejde. Ardahan, Aşık Festival Tunnel, Ilgar Tunnel bliver byen af ​​tunneler. Jeg håber, at Ardahan, når vi ikke er tilfredse med Sahara-tunnelen, vil være den by, der virkelig nås gennem tunneler og nås med tunneler.

At bemærke, at nogen forsøger at forvirre Arslan, sagde:

"I det sidste 15-år foretog kun vores ministerium investeringer i Ardahan 2 milliarder 227 millioner Turkish Liras. I øjeblikket koster vores ministerium og igangværende projekter 2 milliarder Turkish Liras. Tidligere bad vi om IMF, så de kunne låne os 100 millioner, så vi kunne betale vores officers løn. Her har vi et land, Tyrkiet 2 milliarder værd af igangværende byggeri på området for transport i dag kun i Ardahan fra Tyrkiet. Vi roser og roser. Der var ingen delt vej i Ardahan. I dag er der 90 kilometer opdelte veje i Ardahan. "

"23 callcenter vi åbnede i Ardahan. ilimiz "

Minister Arslan, der udtrykker Tyrkiet vil tjene med kvalitet og service, call center åbnede i Ardahan, "13 millioner mennesker arbejder i denne sektor på verdensplan. Ardahan callcenter vi åbnede 23. Jeg håber, at vi snart vil åbne 24 i Iğdır. På denne måde vil vi tage service til alle dele af vores land via callcenter. "

Railway News Search

2 Kommentarer

  1. Efter et århundrede begyndte Ardahana-tjenesterne at komme. I dag er der uden støtte fra staten og dets distrikter kommet til. I dag er dette sted, som er berøvet og offeret, i presserende behov for tjenester. Det er meget vigtigt for regeringen at støtte opholdet i POSOF-distriktet (fordi det er et grænsekvarter). Således undgås forsømmelsen fra fortiden.

  2. Efter et århundrede begyndte Ardahana-tjenesterne at komme. I dag er der uden støtte fra staten og dets distrikter kommet til. I dag er dette sted, som er berøvet og offeret, i presserende behov for tjenester. Det er meget vigtigt for regeringen at støtte opholdet i POSOF-distriktet (fordi det er et grænsekvarter). Således undgås forsømmelsen fra fortiden.

Yorumlar