Guvernør Çakacak, TÜLOMSAŞ besøgte udstillingsområdet

Eskisehir guvernør Ozdemir Cakacak, TÜLOMSAŞ samling af artefakter, der turnerer i udstillingsområdet, TÜLOMSAŞ General Manager Hayri Avcı'dan modtog information.


Med oplysning om, at de designede en sådan udstilling for at sikre vedtagelsen og kærligheden af ​​jernbanerne i Eskişehir, der er kendt som jernbaneby med materialerne, der beskriver både TÜLOMSAŞ og fortiden og nutiden, Müdür Forskellige genstande er inkluderet. Tyrkiets første, idet lokale mellemled og 1961 år TULOMSAS facilitet tyrkiske ingeniører og Revolution Biler produceret af arbejdere, 2200-typen damplokomotiv, 24000-typen lokomotiv tilhører ingeniørens førerhuset, og flere er udstillet på TULOMSAS campus som en del af museets samling. "Han sagde.

Valak Çakacak, der undersøgte brikkerne en efter en, fik et souvenirfoto taget med Revolution-bilen produceret af tyrkiske ingeniører og arbejdere på TÜLOMSAŞ-faciliteter i 1961.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar