Forklaring til UKOME-beslutningen om UBER fra Uysal

Præsident Mevlüt Uysal; UKOME'nin, turismen operation dokument til at træffe en ny beslutning om at lette turisten sagde, at taxachaufføren.


Istanbul borgmester Mevlüt Uysal, Maltepe street iftar holdt i skolelederne, lærere, administratorer og forældre til National Education samfund kom sammen med ledere.

Præsident Mevlut Uysal der rettet deltagerne før ramadanen, og Istanbul i Tyrkiet, sagde, at opleve nåde og velsignelser Ramadan, "Miljø i vores land ikke åbne munden med smagen af ​​en masse mennesker, fastende og fastende. Lad os håbe de får ro i sindet. Vi ved det; Hvis en stærk Tyrkiet ville være der i fred. Hvis du 24 Tyrkiet vil være en stærk støtte i juni. Jeg ønsker dig en sund Ramadan-fest og fest med dine elskede. Må Ramadan blive velsignet. "

Mevüt Uysal afgav en erklæring om UKOME-beslutningen om UBER efter iftar. Borgmester Uysal udtalte, at beslutningen om ikke at gøre taxicabs med turismen drift certifikat kunne omarrangeres på en måde at ikke forstyrre turisterne.

"UKOME's beslutning er at forhindre brugen af ​​turistattesten udstedt af Istanbul Metropolitan Municipality til andre formål. Hvis der er en side af beslutningen taget fra de ubehagelige turistister er evalueret. Turister, '7-folk kommer fra mindre end turisten, vi kan ikke få dem fra lufthavnen?' i form af en serpentin. Vores mål er at give en behagelig måde for turister at komme til Istanbul. Vi støtter altid turisterne, der bringer turister til Istanbul, vi er interesserede i deres problemer. "

"Med UKOME's beslutning er vores mål; Uysal sagde, at UKOME kunne mødes igen og tage en beslutning om de problemer, turisterne er bekymret over.

Uysal sagde: "Hvis der er noget, der misforstås, vil det forstyrre turismen, vi er klar til at rette op på det. I det mindste 7 gruppeliste og reservation 12 timer siden arbejder vores kolleger for at træffe en ny beslutning om spørgsmål i forbindelse med anmeldelse til Istanbul Metropolitan Municipality. "

Borgmester Mevlüt Uysal, efter gaden iftar i Maltepe, besøgte Maltepe Event Area, hvor begivenhederne i Ramadan's åndelige klima og broderskab fandt sted. Uysal, hasbihal møde med borgerne her.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar