Første festdag i Erzurum Offentlig transport Gratis

I Erzurum vil offentlig transport være gratis den første dag af Ramadan-festen. På den første dag af festivalen fører busserne fra Metropolitan Municipality, private offentlige busser og minibusser, der arbejder i bylinjen, borgerne gratis. Erzurum Metropolitan Municipality, især i overensstemmelse med den beslutning, der er taget under hensyntagen til borgere, der ikke er i god økonomisk situation, der skal afholdes i løbet af ferien, ægtefæller, venner og familie vil blive leveret til at være i stand til let at besøge. Efter Eid-bønnen fjernes busser fra 60-moskeen i byens centrum efter Eid-bønnen. Derfor vil offentlig transport i byen starte kl. 08.00. Efter besøget på kirkegården opbevares køretøjer klar på kirkegårderne. Myndigheder, borgere under de offentlige transportproblemer, der blev opstået under Erzurum Metropolitan Municipality Call Center 444 16 25, Satellite Tracking Center 344 16 25 Station Station Management Center 344 16 19 klager og anmodninger om at rapportere deres klager.

MASSER TIL AT FJERNE KØRETØJER TIL KVINDERBESØG

Følgende moskeer fjernes fra moskeerne til kirkegårdsbesøg efter Eid al-Fitr-bønnerne i Erzurum: “Ulu-moskeen, Suat Aslan-moskeen, Abdulhamithan-moskeen, Lalapasa-moskeen, Yildizkent Tokiler-moskeen, Hamidiye-moskeen, Narmanli-moskeen, Selimiye-moskeen, Tufanc Kardeser, Moskou Emre-moskeen, Mustafa Celik-moskeen, Mehmet Zahit Kotku-moskeen, Muhammet Lutfi Efendi-moskeen, Edip Somunoglu-moskeen, Hz. Ebubekir-moskeen, Gürcükapı-moskeen, industrielle steder-moskeen, Nişancı-moskeen, Gez-moskeen, Keresteciler-moskeen, Şükrüpaşa-moskeen, Muhittin Arabi-moskeen, Yıldırım Beyazıt-moskeen, İbrahim Hakkı-moskeen, Çırçış Moske, Mosque, Mosque, Mosque, Mosque, Centralmoske, Palandöken-moske, Dere-moske, Bilal-i Habeş-moske, Hazrat Osman-moske, Pavilion-moske, Vehbi Efendi-moske, Rabia Hatun-moske, University Kalemli-moske, Hüseyin Efendi-moske, Halit Paşa-moske, Hacı Ahmet Baba-moske, Mustafa-moske , Hilalkent-moskeen, Abu İshak-moskeen, Ilıca Adalar-moskeen, Cemaliye-moskeen, Hacı Salih Efendi-moskeen, Ömer Nasuhi Bilmen-moskeen, Çamlık-moskeen, Solakzade-moskeen, den rummelige moske, Pir Ali Baba-moskeen, Güneş-moskeen, Ilıca Çyrşı-moskeen, Moske, Ilıca Central Mosque, Kavak Mosque, Hirse Moske, Ilıca Nursery Mosque og Köse Ömer Moske.

Aktuelle auktioner

 1. Udbudsmeddelelse: Styrke af broer og gitre

  Januar 27 @ 14: 00 - 15: 00
 2. Transport Ticketing Global

  Januar 28 @ 08: 00 - Januar 29 @ 17: 00
 3. Sikring af investering i jernbanesektoren

  Januar 28 @ 08: 00 - 17: 00
 4. Udbudsmeddelelse: Renovering af Tatvan-molens højre vej

  Januar 28 @ 09: 30 - 10: 30
 5. Tender Notice: Spring Clamp vil blive købt

  Januar 28 @ 10: 30 - 11: 30

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar