Gratis transport for studerende til at indtaste YKS i Bismil

Bismil-guvernør og viceborgmester Kerem Suleyman Yuksel, eksamen for videregående uddannelsesinstitutioner (YKS) vil blive stillet til rådighed for studerende, og embedsmænd vil få fri adgang til alle studerende, der ønskede succes med eksamen.

Gratis service til alle skoler
Med oplysning om, at der ydes gratis transportstøtte i denne eksamen såvel som hver eksamen, sagde borgmester Yuksel, ücretsiz Gratis service vil blive fjernet på visse punkter til alle vores skoler, der testes af Bismil Kommune på eksamensdagen. Vi vil medbringe vores studerende hurtigt og hurtigt til alle skoler, hvor køretøjerne testes foran Bismil Kommune, bag regeringsbygningen (tidligere distrikts busstation), Industrial Road, Tekel og Gendarmerie skoler. Gratis transport vil blive placeret på fronten af ​​de transporterede minibusser, ”sagde han.

Borgmester Yuksel advarede borgerne, studerende under eksamen for at undgå distrahering af borgere ville undgå at lave støj under eksamen.

Yüksel, jeg tror, ​​at vores studerende vil lykkes ol
Borgmester Yüksel offentliggjorde også en meddelelse om succes for de studerende, der vil tage eksamen.

Borgmester Yüksel nævnte i sin meddelelse vigtigheden af ​​eksamen. Dette trin bør ikke forårsage stress og spænding. I de sidste år har vore studerende vundet æren for vores distrikt med deres succes. Jeg er sikker på, at vores studerende, der tager eksamen i år, klarer det samme. Jeg tror, ​​at vores studerende vil få succes med YKS-eksamen ved at bestå denne eksamen, som de har forberedt i årevis. Min forventning fra dig er at vokse en veluddannet ungdom, der kender verden, er selvsikker, forsker og sætter spørgsmålstegn ved vores land. Vores familier bør også handle i en retning for at motivere vores studerende og øge deres mod og ængstelse. Jeg vil gerne benytte lejligheden til at takke alle vores lærere og deres familier, der har uddannet vores studerende og givet dem arbejde og støtte. Han sagde.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar