Dogu Express Fuld "That" Moment Titled Photo Exhibition Åbnet på Kars Train Station

Ahmet Arslan, ministeren for transport, søfartsanliggender og kommunikation, åbnede udstillingen "Rigtigt" på Türk Telekom East Express National Photography Contest på Kars Train Station.


Da Arslan talte ved åbningen, åbnes 42-arbejde bestående af fotografier taget på ruten for East Express-togudstillingen i andre provinser, sagde han.

Han mindede om, at den første jernbane blev lagt mellem Izmir og Aydın i 1856, sagde Arslan: ”Det er 162 år siden den første jernbane blev lagt. Jernbanen har tilføjet vores land og vores fortid i vores halvandet århundrede eventyr. Toget er en historie, der symboliserer vores sorger, glæder, adskillelser og genforeninger. ” han snakkede

Togene, soldater, ammunition, veteraner i uafhængighedsdagens krig, håb og spænding over landets fremtid i fredens dage, understreger Arslan, 162-tog bærer ikke kun folk i årevis, fortalte landets skæbne og værdier.

“Millioner af mennesker har minder og drømme på Eastern Express”

Arslan sagde, at Eastern Express er den mest pulserende periode i det tyrkiske kulturliv, og at millioner af mennesker erindrede til i dag er toget med drømme og håb, ”Vi er nu taknemmelige for, at vi er startet en rejse, der fortsætter med komfortable højhastighedstog. Vores linje, som har været uberørt i Kars siden 1950'erne, blev fuldstændigt fornyet for 2-3 år siden. Vi gjorde vores arbejdstog på denne linje mere moderne og udstyret med dagens teknologi. ” sagde.

Idet Arslan indikerede, at udstillingen blev åbnet efter en konkurrence, og at deltagelsen i Eastern Express-konkurrencerne vil stige i de kommende år, sagde Arslan: ”Tusind 440 fotografier af 529 kunstnere kom til vores fotokonkurrence. Alle af dem er dyrebare fra hinanden, men juryen skulle sortere dem frem. Som et resultat af juryens evaluering valgte de 3 værker, hvoraf 3 blev rangeret, og 42 modtog hæderlige omtaler. brugte udtrykket.

Minister Arslan efter talen guvernør for Kars Rahmi Dogan, borgmester Murtaza Karaçanta, TCDD Transportation Inc. General Manager Veysi Kurt og nogle provinsprotokollister i den tyrkiske Telecom East Express National Photography Competition Full "O" En udstilling åbnede.


sohbet

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer