RayHaber Hvem og hvorfor

rayhaber engelsk
rayhaber engelsk

RayHaber hvorfor blev det grundlagt? : Indtil 2023 i Tyrkiet, 29 i introduktionen til højhastighedstog, for at nå en samlet længde på 25 tusind kilometer linjer og er planlagt til både de 250 milliarder dollars, der er investeret i nye linjer og tog. I 2035 når dette tal til 31 tusind kilometer. Ud over alle disse vil brugen af ​​jernbaner øges betydeligt med internationale forbindelser og logistikcentre. (Kilde)


andre nye byer ved siden af ​​de større byer til den planlagte metro, letbaner, sporvogne, monorail og reb transport progeria-Hercegovina i tider nuværende investeringer Min hånd om, forventes at nå mængden af ​​investeringer dollars 500 milliarder!

At styre forståelsen af ​​journalistik i en så hurtigt voksende sektor özenray som, RAYNYHEDERVi etablerede. Administreret af ÖzenRay Railway Ltd RayHaber næste RaillyNews ve TeleferikHaber vi har også publikationer!

Generelle oplysninger

Du kan finde nyheder om aktuelle jernbanetransportsystemer http://www.rayhaber.comTestudsendelser startede i 2011 og officiel udsendelse i januar 2012. På vores hjemmeside, hvor du kan følge alle jernbanesystemnyhederne på nationale og internationale platforme, er det muligt at følge auktionerne og deres resultater dagligt og opdateret. Vi står til din rådighed med indhold beriget med specielle nyheder, kort, videoer og kolonner. Du kan også finde nyheder klassificeret efter provinser og undersektorer på vores side! Vores side, der indeholder næsten 60 tusind 25-årige nyheder i alt, er meget rigere end andre nyhedskilder og sendes til mere end 2 tusind jernbanemedarbejdere med gratis daglige nyhedsbulletiner. Derudover er der mange enkeltpersoner, organisationer og websteder, der abonnerer på vores websted med 8 tusind RSS-sporing.

Hvis du vil markedsføre din virksomhed mere effektivt, så kontakt os, og vi vil overveje de relevante reklamemuligheder.

Vores forskellige sider

 • iCalendar assisteret bud / begivenhedskalender
 • Nuværende auktionsresultater
 • Gennemsnitlige 20 aktuelle nyheder om dagen
 • Kategori efter sektor og beliggenhed
 • 25 årlige nyhedsarkiv
 • 11: Frigivelse af nye bud indtil 00 og bulletin for jernbaneanbud
 • I dag i historien
 • Hjørneforfattere
 • Neutral journalistik
 • Innovativ og teknologisk tilgang

sociale medier

Understøttet af spam i sociale netværk RAYHABERØger dine chancer for at blive kendt for din målgruppe med dens stadigt stigende synlighed.

Antal besøgende

 • Daglige 30.000 Unikke besøgende
 • 2.000 email abonnent

Besøgendeprofil

Tyrkiet 70%
% 20 europæiske lande
% 10 Andre lande

% 75 Mand
% 25 Kvinder

 • Publikum er normalt jernbane medarbejdere
 • En udbredt udenlandsk publikum, der læser fra udlandet, følger jævnligt vores websted.

Ranking

Den verden først i Tyrkiet i den første 300.000 6.000 websted og website (Alexa RayHaber)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar