Gratis offentlig transport i hele ferien i Mersin

Mersin Metropolitan Municipality, før Eid al-Fitr, folket i Mersin at arbejde for at tilbringe en fredelig og behagelig ferie har accelereret. Inden for rammerne af forberedelserne til Eid al-Fitr er teamet i Mersin Metropolitan Municipality ansvarlig for 24-timerne.


Gratis transport under Eid al-Fitr

Udvidelsen af ​​sit servicenetværk i hele Mersin Metropolitan Municipality fortsætter sine yderligere flyvninger i løbet af måneden Ramadan. 1, 2 og 3 er de offentlige transporttjenester, der skal leveres i hele provinsen. vil blive afholdt gratis på. Derudover vil en gratis pendulkørsel til kirkegårdsbesøgene fra Metropolitan Kommune være til tjeneste for borgere gennem timeløbet i ferien.

Politiet, Ramadan også på vagt

Metropolitan Municipality Police Department af holdene før Eid al-Fitr og nødvendige foranstaltninger blev taget under fest. I den sammenhæng vil folkesundheden, fred og sikkerhed være på vagt for politiets 24-timers hold, Ramadan Feast vil reagere på borgernes krav og krav med uafbrudt service.

Mersin Metropolitan Municipality Police Department hold vil tjene på 24 timers basis for borgernes fred og velfærd under ramadan fest ferie. Mersin central og distrikt kirkegårde peddlers, tiggere og falsk Koran recitation mod de mennesker, der er opdraget i løbet af holdet fest, på samme tid under borgernes besøg vil træffe foranstaltninger og foranstaltninger, der kan give bekvemmelighed.

At give den nødvendige bekvemmelighed i borgernes rejser ved at træffe yderligere foranstaltninger i sager og busstationer i bymidten og Mersin-distriktet, vil politiets trafikafdelings direktorat også tage de nødvendige foranstaltninger for borgerne til at rejse fredeligt.

Call Center i Mersin Service

Call Center medarbejdere, der har ansvaret for 7 / 24, vil være til tjeneste for Mersin beboere under Ramadan Feast. Anmodninger og anmodninger fra Metropolitan Municipality, dem, der ønsker at klage over den påviste negativitet under ferien 444 2 153 ved at ringe antallet af anmodninger, anmodninger og klager, vil kunne kommunikere. Borgernes meddelelser fra afdelingerne vil være klar til at fjerne negativiteten.

Brandmænd i borgernes fest

I løbet af ferien vil trafikulykker, søge- og redningsaktioner og brand, såsom katastrofer, afdeling for brandvæsen være på vagt. Brandmænd, der har den nødvendige træning og udstyr mod forskellige former for katastrofe og fare, vil fortsat være med dem under borgernes fest under den sværeste tid.

Ferie forberedelse i kirkegårde

Mersin Metropolitan Municipality hold i centralen og distriktet Mersin i forberedelsen af ​​festivalen af ​​Ramadan på kirkegården fortsætter feberishly borgerne til at besøge kirkegården i Ramadan Feast for at sikre den mest hensigtsmæssige måde at fortsætte med at arbejde på.

Holdene fortsætter med jævne mellemrum at slå ukrudtet i kirkegården og beskære træerne, og de fortsætter med at plante blomster til et mere æstetisk udseende for Bayram. Sæsonbestemte blomster, der skal distribueres af direktoratet for kirkegårdsafdelingen til borgere for at besøge kirkegården under Ramadan Fest, mens borgernes slægtninge tabt til gravene på den centrale kirkegård og 5 13 for at distribuere 120.000 vil blive fordelt på kirkegården.

Moskerne forbereder sig til festmorgen

1523-moskeen, Koranen kursus, cem hus på steder som tilbedere i sunde og hygiejniske miljøer til tilbedelse i tilbedelse af uafbrudt hele året, fortsatte rengøringen af ​​tilbedelse uafbrudt forberedelser til Eid al-Fitr. Mosken, som rutinemæssigt opretholdes, renses mere detaljeret ved hjælp af rosenvand og desinfektionsmiddel.

Tarsus Animal Park venter på sine besøgende i Ramadan

Mersin Metropolitan Municipality Tarsus Animal Park, som forbereder sig på de nye gæster på dyreparken med lemurer og Ramadan Feast, venter også på sine besøgende med de nye dyrearter, som den har bragt ind i sin struktur.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar