Offentlig transport i Izmir med 50% rabat under fest

İzmir Metropolitan Municipality vil lave 50 rabat på offentlige transporttjenester under Ramadan Feast. Den nedsatte takst 15 vil blive anvendt på 16,17 juni. Busser tildelt til kirkegårdsbesøg vil også gøre gratis flyvninger.


I overensstemmelse med den beslutning, der blev vedtaget på Izmir Metropolitan Kommunes forsamlingsmøde, vil Metropolitan kommunes køretøjer med offentlig transport transportere deres passagerer med 50 procent rabat under Ramadan-festen. De busser, der er afsat til kirkegårdsbesøg, har også gratis fly. En rabatprocent på 35 procent vil blive anvendt i køretøjer til offentlig transport i Izmir Metropolitan Municipality (undtagen lufthavn, ugle, billet 50, personalkort og studenterprisen for campus). Derudover vil beboere i Izmir kunne bruge de offentlige transportkøretøjer, der er tildelt til deres besøg fra graven gratis under festen.

De ekstra flyvninger, som ESHOT vil udføre gratis til kirkegården under Eid al-Fitr, vil være:

• Konak-Karabağlar Cemetery, Yesilyurt Cemetery (Afgang: Bahribaba busplatforme)
• Konak-Hacılarkırı Cemetery (Afgang: Konak AKM busplatforme)
• Karşıyaka İskele-Soğukkuyu kirkegård, Doğançay kirkegård, Örnekköy kirkegård (bevægelse: Karşıyaka Busplatforme foran molen)
• Bornova - Gamle Kabristan, New Kabristan, Işıkkent, Pınarbaşı, Hacılarkırı Kirkegårde (Bevægelse: Bornova Meydan)
• Şirinyer - Buca Gamle Kabristan-Buca Ny Kabristan-Gökdere Cemetery (Bevægelse: Şirinyer Transfer Center)
• Balçova Cemetery (Bevægelse: Fahrettin Altay Relay Center)
• Lower Narlıdere Cemetery (Bevægelse: Fahrettin Altay Relay Center)


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar