Ny Term med IM CIM Transport Dokument Demiryolu i Jernbanegodstransport

I overensstemmelse med bestemmelserne i den fælles transitoverenskomst og toldloven er IM CIM-certifikatet ", der anvendes i international jernbanetransport til transport gennem vores firma og med tilladelse fra vores firma, begyndt at blive anvendt som forsendelseserklæring inden for rammerne af den forenklede metode til jernbanetransport i fælles og nationale transitregimer.

Kravet om at udstede en forsendelsesangivelse og udstedelse af sikkerhedsstillelse er forsvundet

Således er en fælles forsendelse fra lande, der er part i konventionen (EU-landene, EFTA-lande, Makedonien og Serbien) fra Tyrkiet og derefter arrangere forsendelsesangivelse i transport jernbane mod dette land, og det blev besluttet at give garanti krav.

Efter pilotimplementeringen blev det kommuniké, der var udarbejdet til fordelingen af ​​ansøgningen i hele netværket, offentliggjort i den officielle tidsskrift i juni 05 og trådte i kraft.

Med kommunikationen blev der indført en ordning med henblik på at fremskynde toldarbejdet ved at reducere transaktionerne, især grænseovergangene, og dermed bringe varerne hurtigt til økonomien og til en lavere pris.

Train grænser operationer faldt til 15 minutter

reducere procestrin, især ved den pågældende transit af procedurer grænseovergange ved at forenkle jernbanegodstransport toldprocedurer, mens fremskynde forsendelsesangivelsen dækket 5 timer med grænseprocedurer tog Kør mellem 2 dage maksimum 15 var klar til at træne forsendelse blev afsluttet i minutter, og den interne toldadministration deraf følgende checkout og afsluttende operationer gøres let.

En første i toghistorie

Desuden er muligheden for at komme til havnene for første gang i jernbanes historie og de toldvarer, der skal transporteres til lande med vogne, oprettet med CIM-transportcertifikatet.

Med ovennævnte udvikling sikres det, at varerne hurtigt indføres i økonomien og til lavere omkostninger, reduceres omkostningerne i eksportprocessen, og processen med eksport af eksportvarer i udlandet og lukning af udførselsangivelsen accelereres.

Tilladelse til forenklet transport

I henhold til forordningen en jernbanetransportoperatør, der er autoriseret af ministeriet for transport, maritime anliggender og kommunikation til at transportere fragt på det nationale jernbaneinfrastrukturnetværk, får lov til at forenkle godstransporten med jernbane.

Tillad ansøgning til Generaldirektoratet for Told

For at forenkle jernbanetransporten vil Toldvæsenets Generaldirektorat blive anvendt.

Transaktionsmyndighed TCDD Taşımacılık A.Ş. Generaldirektoratet vil

Ifølge bestemmelserne i den fælles transitkonvention er autoriteten til at anvende forenklingsprocedurer under den fælles og nationale transitordning underlagt TCDD Taşımacılık AŞ.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar