Turgutlu'ya Bayram Gave

Manisa Metropolitan Municipality på Izmir-Ankara motorvejen blev implementeret på Turgutlu Storey Junction og Road Application Project sank en del af produktionen, åbner for trafik efter kort tid. Turgutlu borgmester Turgay Sirin, Turgutlu guvernør Ugur Turan undersøgte arbejdet sammen. Sød, ønskede Turgutlu at være til gavn for skæringspunktet.


Manisa Metropolitan Municipality, Turgutlu initierede arbejdet i Junction og Road Application Project bemærket betydelig afstand. Turgutlu borgmester Turgay Şirin og guvernør Uğur Turan undersøgte arbejdet omhyggeligt. Under undersøgelserne var Manisa Metropolitan Municipality Turgutlu Mukhtar Services Branch Manager Kemal İskifoğlu og Videnskabsdirektør Yasemin Özay Sungur også til stede. Borgmester Sirin, der gav budskabet til folkene i Turgutlu, sagde, ise Hvis der er et uheld, åbner 11 den nederste del af vores kryds i juni måned. I dag har vi sammen med vores guvernør Uğur Turan og vores koordinator Kemal İskifoğlu gennemgået de seneste værker på stedet. Asfalteringsværker er nu kommet til en ende. Nu afsluttes. Disse undersøgelser gennemføres om få dage. Selskabets embedsmænd fortsætter med at arbejde foran de planlagte venner. Det vigtige for os er, at den koncentrerede trafik skal lindres hurtigst muligt. Ved færdiggørelsen af ​​sidegaderne vil hele projektet blive gennemført indtil Eid al-Adha. Efter åbningen af ​​Ankara-linjen til trafik begynder arbejdet på sidegaderne. På grund af disse sidegader vil vi ikke kunne overføre køretøjerne til Selvilitepe-kvarteret med hensyn til sikkerhed. Men vi vil åbne et punkt for vores borgere at krydse vejen sikkert og give overgangen. Vi kom for at se arbejdet, og vi var glade for det vi så. God til Turgutlu. På denne måde vil jeg gerne takke borgmesteren i Manisa Metropolitan Municipality Cengiz Ergün og hans team for deres støtte til at bringe dette gigantiske projekt til Turgutlumuz. "

Uz Vi er glade for vores distrikt "
Uğur Turan, guvernøren i Turgutlu sagde: "I dag har vi sammen med min anerkendte præsident undersøgt dette smukke projekt på stedet. Gud forband det. Ekstremt flot arbejde. Projektet har hidtil været fremskredet på en sund måde, og forhåbentlig vil det blive afsluttet med fremskridt. Vi er glade for at blive åbnet for trafik før fest. Jeg vil gerne takke alle, der har bidraget og ønsker det at være lykkeligt. "Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar