Minister Arslan: Değer Vores land vil få værdi med transportprojekter Bakan

Ahmet Arslan, transportminister, maritime anliggender og kommunikation, sagde: "Vi vil gøre projekterne ene efter hinanden for at vores land skal blive centrum for transportkorridorerne rundt om i verden. Jeg håber, at vores land vil få mere merværdi til at udvide både industri, industri og økonomi ved hjælp af transportprojekter. İn

Arslan, Ankara, Konya State Highway Golbasi by pass forebyggelse jordskred og studerede ulykken sort plet køretøj fodgængertunnel anlægsarbejdet til forbedring område, region ved at besøge de brancher, Golbasi deltog den udendørs offentlig Iftar arrangeret af kommunen.

Arslan minister om, at det pågældende projekt i en første implementering, Mogan og 67 tusind kvadratmeter slidsevægge til forsegling af tunnel på grund neden for søen Eymir bemærkes, at anvendelsen lavet. Det 275 millioner pounds omkostningerne ved projektet, skrider hurtigt arbejde og 2019 Arslan understregede, at der sluttede i marts, "Vi havde problemer med at komme under den svejsede vej fra forsegling med denne metode, vi vil overvinde denne modgang. På den anden side træer på den side af vejen, når du åbner den vej ved at flytte med rødder plantet uden at afbryde samarbejdet med vores kommuner andre steder. Gölbaşı'nda værdien af ​​landskabspleje arbejde på ruten, og vi har gjort en undersøgelse vil tilføje skønhed. I de nord-syd-akse i vores land, Zonguldak, Antalya, Adana, vil vi have disembarrass en af ​​de vigtigste korridor mellem Mersin. "Han sagde.

Arslan, der sagde, at de har forstyrret korridor ejerlandene, der har opnået indtægter fra transport ved at fuldføre den internationale midtkorridor inden for vejtransport, sagde:

Iz Med al respekt vil vi fortsætte med at arbejde for at gøre den centrale korridor særlig stærk, hvilket vil styrke denne position i vores land, og vi vil ikke se hvem der er generet. Desværre gør efterkommerne fra administrationen af ​​vores land ikke dette arbejde, stopper, ødelægger, såsom fremkomsten af ​​løfter. Med al respekt har vi et løfte til vores borgere. For at se vores borgers service tilføjer vi vores aften til vores dag og gør disse projekter. For at vores land skal blive centrum for transportkorridorerne over hele verden, vil vi afslutte og afslutte projekterne efter hinanden. Jeg håber, at vores land vil få mere merværdi til at vokse både sin industri, industri og økonomi ved hjælp af transportprojekter. İn

AKs partisekretær Fatih Sahin Arslan blev ledsaget af iftar.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar