Public Transport Procent i Istanbul

Istanbul Metropolitan Municipality, 21-24 mellem august i Eid al-Adha offentlig transport køretøjer 50 procent besluttede at yde rabat tjenester.

Den Istanbul Metropolitanske Kommunalforsamling afholdt det første møde i juli møder i Saraçhane bygning. IMM Assembly 1. Næstformand Ahmet Selamet, som ledes af mødet, AK-partiet og CHP-grupperne på Eid al-Adha 50 kollektivt nedsatte bud. Forslaget, der blev drøftet som en resolution, blev enstemmigt godkendt af parlamentsmedlemmer.

afgørelse; 21-24 Under fejringen af ​​fejringen mellem august godkendte præsident Mevlüt Uysal tilladelse til at give Istanbul Metropolitan Municipality tilladelse til at betale 50-rabatydelser til kollektive køretøjer og den resterende 50-pris fra den nedsatte transport.

beslutning; Alındı ​​Borgere, venner, kirkegårdsbesøg kan nemt gøres i løbet af ferien, solidaritet i vores nationale enhed og solidaritet og reduktion af trafiktætheden hos private køretøjer. "

Ifølge beslutningen offentlig transport 21-22-23-24 Under Eid al-Adha i august vil 50 tilbyde en diskonteret procentdel af 21. 06 Rabatten skal anvendes fra 00: 24 tirsdag til august, 24 til 00: XNUMX i august fredag; Istanbulkart billetintegration er inkluderet i IETT, Private Offentlige Busser, Bus AS, Metrobus, City Line Ferry, Metro, Light Metro, Sporvogn, Funicular, Cable Car, Nostalgisk Tram, Tunnel vil være gyldig.

Beslutningen blev truffet på mødet i juli, da IMM-forsamlingen er på en årlig ferie i august.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar