662 Personal Recruitment til Generaldirektoratet for Highways

Meddelelse om Generaldirektoratet for Highways 662 Mængde Contract Rekruttering.


657 nummereret tjenestemandsloven lov af forskellig 4 artikel (B), dateret 06.06.1978 med stk bestemmelser og 7 / 15754 Ministerråd dateret afgørelse "ansat personale Basis to Run" ifølge generaldirektoratet vil blive ansat på de centrale og provinsielle organisationer 662 antallet af kontraktansatte stillinger Public Personnel Selection Prøven (KPSS) vil blive ansat ved den centrale placering, der skal foretages direkte af måle-, udvælgelses- og placeringscenterpræsidentskabet.

Ansøgningssted og ansøgningsdatoer:
Meddelelsen og tilhørende retningslinjer for emneplacering blev offentliggjort på Center for Måling, Udvælgelse og Placering. Kandidater vil sende deres præferencer til OSYM via internettet mellem 10-16 juli 2018 datoer. Forsendelsesproceduren fra internettet afslutter ved 16: 2018 på 23 juli 59.

Meddelelserne fra ansøgerne vil blive offentliggjort på generaldirektoratets websted efter afslutningen af ​​procedurerne for udstationering.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar