Sumela Kloster Ropeway Projekt Klar til at byde

har et projekt af sumela ropeway i gundem
har et projekt af sumela ropeway i gundem

Det første møde i Trabzon Metropolitan Municipality blev afholdt i juli. Borgmester i Trabzon Metropolitan Municipality Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu informerede forsamlingsmedlemmerne og offentligheden om det arbejde, der blev udført i den sidste måned i den kommunale forsamling.


Efter præsidentens præsentation blev dagsordenens punkter drøftet. Udbudsprocessen for svævebanen og den observationsterrasse, der skal bygges i Sumela-klosteret i nærheden af ​​Maçka-distriktet Altındere Valley, er officielt startet med afgørelsen truffet af Metropolitan Municipality Council. I dag blev spørgsmålet drøftet i Metropolitan Municipality Council og overført til Plan and Budget Commission. Metropolitan borgmester Gümrükçüoğlu i udsagn om projektet, "Tyrkiets vigtigste svævebane line're klar til at gå til at afgive tilbud," sagde han. Vil se meget interesse på tværs svævebanen som vil blive afholdt i Tyrkiet og en anden svævebane Sümela'nın bemærkes, at intet projekt vil give Gümrükçüoğlu sne, "I min linje af svævebaner, som vil være mest også kommer til Tyrkiet. I 2015 er 650 blevet forberedt, afsluttet og afsluttet inden budet og kom til forsamlingen for at afgive bud. Jeg tror ikke, at nogen ropeway vil have en så stor kundekapacitet. Alle projekter i vores projekt er afsluttet med ministeriet for skovbrug og finans. Allerede 'Trabzon, Trabzon turisme, held og lykke til Tyrkiets jeg sige. Dette er en meget vigtig investering. Det er et kæmpe skridt, som vi har arbejdet med i ministerier i lang tid, efterfulgt af generaldirektoratet og generaldirektoratet. ”


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar

Relaterede artikler og reklamer