Ministeriet annoncerer dig historiske rester fundet på Haydarpaşa Station da Nyheder afspejler ikke sandheden Bakanlık

Ministeriet for Transport og Infrastruktur, i pressen, restaurering af Haydarpaşa Railway Station, afspejler de historiske ruiner af nyhederne ikke sandheden, sagde ruinerne ikke har noget at gøre med restaureringsarbejdet.


I en erklæring fra transport- og infrastrukturministeriet blev forbindelsesveje mellem jernbanestationen Söğütlüçeşme-Haydarpaşa udført af ministeriets generaldirektorat for infrastrukturinvesteringer (AYGM).Halkalı Anl Forbedring af Suburban Lines Project ".

I erklæringen blev følgende registreret: tarihi De historiske ruiner i pressen blev opdaget under opførelsen af ​​forbindelsesveje og havde intet at gøre med restaureringen af ​​Haydarpaşa-togstationen. Området, hvor undersøgelsen udføres af AYGM, er inden for rammerne af Haydarpaşa Urban og Historical SIT-området. Af denne grund udføres projektet under tilsyn af Direktoratet for Istanbul Arkeologiske Museer i overensstemmelse med beslutningerne fra bestyrelsen for bevarelse af kulturelle og naturlige ejendomme. "Vær den første til at kommentere

Yorumlar