Salihli Junction med Bridge Rises

Köprülü Intersection Projekt, der forbinder Salihli distriktets indgang og industriområde på İzmir-Ankara hovedvejen ved Manisa Metropolitan Municipality og begyndte at arbejde på det punkt, der hedder dødskryds, går hurtigt. I projektet planlægges toppen af ​​krydset at blive åbnet af 29 oktober 2018 senest.

Manisa Metropolitan Municipality, Turgutlu, Salihli og Alasehir distrikterne indledt af broen skæringsarbejdet fortsætter. Vicegeneralsekretæren for Manisa Metropolitan Municipality Yılmaz Gençoğlu undersøgte også Salihli Bridge Interchange Projektet, som hurtigt skrider frem med Fevzi Demir, chef for vejbyggeri og reparationsafdeling, og modtog information fra entreprenørfirmaerne.

'Death Intersections Bliv historie med Metropolitan'
Manisa Metropolitan Municipality Vicegeneralsekretær Yilmaz Gencoglu, Salihli Bridge efter introduktionerne fremsatte udtalelser. Gençoğlu sagde: "De steder, vi kalder dødskrydsninger i Turgutlu, Salihli og Alaşehir er nu historie. På dette tidspunkt går Salihli Bridge Interchange-scenen, som vi undersøger, meget hurtigt frem. Vi er meget tilfredse med arbejdet. Da projektet nærmer sig slutpunktet, øges spændingen hos Salihli-folkene og vores spænding. Fordi med projektet her, vil begge trafik slappe af, transport vil være mere sikkerhed, vores folk vil have levet et sundere liv. På vegne af alle Salihli og Tyrkiet er vi meget glade for, at vi kunne bringe projektet til livet. Dem, der passerer gennem denne region, føler spændingen, når de føler projektets synsvinkel. Vi er glade for at opfylde et af løftene fra vores præsident Cengiz Ergün før 2014 lokale valg. Må vores folk være bedre ..

29 plan for at åbne projektets top i oktober
Fevzi Demir, leder af vejbygnings- og reparationsafdelingen har også givet oplysninger om projektet. Afdelingsleder, sagde Fevzi Demir, ız Vores arbejde i projektet fortsætter et skridt foran arbejdsprogrammet. På de punkter, der svarer til broens fødder, har vi fordrevne problemer. Vi har overgået dem. Sidste 6 fod tilbage. Broens generelle udseende begyndte at dukke op. Vores jordforbindelse fortsætter. 30 er en travl vej med tusind køretøjer om dagen. Salihli var også et problem for vores distrikt. 29 Vi stræber efter at slappe af vores borgere ved at åbne den øverste del af krydset indtil oktober. Salihli ikke kun, når projektet er afsluttet, vil Tyrkiet blive åbnet for tjenesten. Vi ønsker at gennemføre disse værker uden uheld og præsentere dem for vores folk ".

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar