Kommunale busforbindelser med aircondition til Kızıldağ Plateau

Adana Metropolitan Municipality, 78 kilometer væk fra centrum af Karaisalı'nın Kızıldağ Plateau 27 fra juli til fredag ​​starter busforbindelser. Adana-Karaisalı 27 dagligt Adana Metropolitan Municipality udfører indtil slutningen af ​​sæsonen, indtil afslutningen af ​​den daglige 2-offentlige transporttjeneste betjener Kızıldağ.


KIZILDAĞ EFTER HORZUM OG TEKİR

I overensstemmelse med instruktionerne fra præsident Hüseyin Sözlü, planlagde Adana Metropolitan Municipality, der fortsætter sin offentlige transporttjeneste mellem distrikter med flere sæder med aircondition-busser, for at lette transporten af ​​borgerne til højlandet om sommeren. Med åbningen af ​​højlandsæsonen reflekterede Kozans regelmæssige busforbindelse til Horzum og Akçatekir-platået Pozantı, Adana Metropolitan Municipality, denne service til Kızıldağ Plateau i Karaiası.

27 BEGYNDER FRA JULI

Transportafdelingen, 78 kilometer væk fra centrum af Kızıldağ Plateau 27 Juli fredag ​​meddelte, at bustjenesten vil blive lanceret fra fredag. Karaisalı-Adana mellem slutningen af ​​sæsonen indtil afslutningen af ​​sæsonen, Adana Metropolitan Municipality 27 Kizdag 2 daglig transporttjeneste når plateauet sagde.

TIDERNE ER MELLEM KIZILDAĞ-ÇİFTE MINARELİ MOSQUE

I henhold til planlægningen af ​​transportafdelingen udføres busforbindelsen mellem Kızıldağ og Çifte Minare-moskeen. Den første bus afgår fra Kızıldağ ved 05.30 om morgenen, og den anden gang starter ved 17.30 ved stop foran Double Minaret Mosque. Borgere, Kizildag-Adana vil betjene mellem de kommunale busser ved at betale et gebyr på 6.75 pund vil være til gavn. Martyrer, veteraner, 65 og handicappede borgere kan rejse med deres gratis kort.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar