Gratis offentlig transport i Bursa

Stipendier Aruba
Stipendier Aruba

Bursa borgmester Alinur Aktaş, Bursa, metro, sporvogn og busser til alle borgere under Eid al-Adha rabat 50 annonceret. Præsident Aktaş, KPSS eksamen har også gavn af gratis transport, sagde han.


Eid rabat

Beslutningen om at glæde borgerne i Bursa Metropolitan Municipality blev afholdt på det ordinære møde i juli. På mødet i Ankara Yolu parlamentsbygningen blev transport 'midlertidigt' 50 procent beslutning truffet. Som et resultat af vurderingen blev bevægelsesdækket rejse med en rabat på 50 procent under Eid al-Adha vedtaget. Derfor vil 21 på tirsdag fra august 06.00 til 24 i august fredagstidspunkt 24.00'a ture med Bursakart 50 procent rabat finde sted. Burulaş busser, kontraherede busser, private offentlige busser, Bursaray, T1 og T3 sporvognslinjer vil være ansvarlige for den trufne beslutning.

KPSS gratis

På den anden side kom en god nyhed fra Metropolitan Municipality Public Person Selection Selection (KPSS) til folket. 22 juli 2018, 7 Oktober 2018, 4 November 2018 og 9 December 2018 Med forslaget til Metropolitan Municipality Council vil de, der kommer ind i KPSS om søndagen, kunne drage fordel af offentlig transport gratis. Forslaget blev enstemmigt vedtaget.

Borgmester Alinur Aktas, familiemedlemmer-venner-kirkegård besøg for at bidrage, enhed og solidaritet med det formål at styrke Eid al-Adha 50 procent reduktion i transport, sagde han. Ønsker succes til dem, der vil tage KPSS eksamen Præsident Aktas, ønskede, at de beslutninger, der træffes af Rådet være gavnlige.Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar