Garage Storey Car Park Projekt stiger hurtigt

Under projektet fra Antalya Metropolitan Municipality som en parkeringshus under parkeringshuset på Cumhuriyet Neighborhood Underground Parking Lot stiger hurtigt.

Den sidste fase af Sarampol-projektet, Cumhuriyet Mahallesi underjordisk parkeringsplads, er det grønne område. For det første vil 307-bilen drage fordel af parkeringspladsen. Den underjordiske parkeringsplads, der blev opført for at finde en løsning på parkeringsbehovene i Sarampol-projektet, der blev bragt til live med sloganet Ef The Legend is Returning büyük og blev roste, blev designet under 4-gulvet.

Rå konstruktion slutter

I det dybe udgravningsprojekt 17 meter blev betonproduktionerne afsluttet. Projektet er planlagt afsluttet om ca. 1 måneder, og gipsmalings- og isoleringsprocesserne fortsætter. 307-parkeringspladsen, der vil imødekomme et stort behov i bylivet, var fuldstændigt designet som parkering, legepladser og grønne områder. Projektet, der er designet i overensstemmelse med det mekaniske lagdelingssystem (pneumatisk), vil være i stand til at drage fordel af dobbelt så mange køretøjer som nødvendigt.

Parkeringsløsning med grøn plads

Med miljøprojektet vil besøgende, kunsthåndværkere og nabolandsbeboere ikke have en mangel på parkering. Toppen af ​​den underjordiske parkeringsplads vil blive vurderet som et helt grønt område. Legepladser, vandrestier, sportsudøvelsesområde, 3 vandpool, siddepladser får et nyt opholdsområde Cumhuriyet District.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar