TCDD-personale, der mistede deres liv i et togkrasj

Seyfi Erbil, der var blandt de mennesker, der døde i togulykken i Çorlu-distriktet i Tekirdağ, og som arbejdede som beskyttelses- og sikkerhedsofficer i TCDD, blev sendt afsted på sin sidste rejse.


Transportmedarbejder-sen præsident Can Cankesen, der døde i togulykken i Çorlu Çerkezköy Seyfi Erbil, der arbejder som vagter og sikkerhedsansvarlig i togstationen, deltog i begravelsen i Pehlivan landsby.

Transportmedarbejder-sen præsident Can Cankesen, næstformand Mehmet Yıldırım, der døde i en togulykke i Tekirda Çorlu-distriktets Sarılar-distrikt Çerkezköy Seyfi Erbilin, der arbejdede som beskyttelsesansvarlig i togstationen, deltog i begravelsen i Pehlivan landsby. Præsident Cankesen ønskede medfølelse med Seyfi Erbils familie og pårørende efter begravelsesbønnen efter middagsbøn.

Borgmester Can Cankesen under sit besøg i Pehlivan Köy, Mustafa Tamtam, Branchchef for 1, Yavuz Yürük, filialpræsident Ayhan Yıldız, Mustafa Karakoca og Halkalı Repræsentant Erdal Yenice fulgte også.


sohbet

Feza.Net

Vær den første til at kommentere

Yorumlar