4 Bridge Interchange Indtastet i Service i Konya

Konya Metropolitan borgmester Ugur Ibrahim Altay begyndte trafikovergangen fra bunden 4-krydset i toppen af ​​krydsene, rækværk og signaloperationer blev afsluttet og åbnet, sagde han. Altay, 130 million pounds, der kostede en betydelig lettelse i bytrafikken og ønskede at være gavnlige projekter.

Borgmester i Konya Metropolitan Kommune Ugur Ibrahim Altay, afsluttet opførelsen af ​​4 broen skæringspunktet ønskede at være gavnlig for Konya.

At bemærke, at de projekter, der blev implementeret for Konya-trafikken til at være en vigtig løsning og lettelse, er vigtige, sagde borgmester Altay, at de var forsigtige med at arbejde på en måde, som ikke ville forstyrre trafikken under konstruktionen af ​​4-kryds og en fodgængerovergang på samme tid. Altay sagde, X Et af vores vigtige projekter for at lette trafikken i Konya er opførelsen af ​​4-undergangen og en fodgængerovergang. Under byggearbejdet startede vi konstruktion ved at åbne sideveje, før vi i hvert fald forstyrrer trafikken. Lige før Eid al-Fitr tilladt vi trafik fra nedenunder. I hele vores korsvej blev krydsninger nedenunder, konstruktion af overkrydsninger, rækværk og signalprocesser afsluttet. Igen er bygningen af ​​vores fodgængerovergang blevet afsluttet. Således har vi implementeret vigtige projekter, der vil lette bytrafikken ved korsningen af ​​Hamdi Yazır, Şefik Can, Fatih og Galericiler og koste 130 millioner pund. Jeg ønsker, at vores korsvej og fodgængerovergange vil være gavnlige for vores by ..

TRAFIKREGLER

Konya Metropolitan borgmester Ugur Ibrahim Altay, Eid al-Adha ferie med begyndelsen af ​​ferien til borgerne advaret. Borgmester Ugur Ibrahim Altay sagde, olarak Vi som kommuner udfører værker for at lette trafikken, men vores chauffører skal også følge reglerne. Vi ønsker især, at vores borgere skal være opmærksomme på brugen af ​​sikkerhedsseler og overholde hastighedsreglerne içi.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar