50 reduceret gennem offentlig transport fest i Bursa

Bursa storby borgmester Alinur Aktas, 4 under Eid al-Adha vil blive diskonteret med 50 procent af offentlig transport i løbet af dagen, fordoblet entusiasmen af ​​fest for borgerne.


"En mere levende og mere tilgængelig by" med det formål at styre arbejdet i Bursa Metropolitan Mayor Alinur Aktas, 50 offentlig transport vil blive diskonteret på Eid al-Adha gav de gode nyheder.

Borgmester Aktaş udtalte, at beslutningen vil gøre borgerne glade. "Vi gør alt for at få vores borgere til at bruge Eid al-Adha på den bedste måde. I denne sammenhæng vurderede vi også vores transportaktiviteter og 21 rejser fra tirsdag til august, 24 til fredag ​​midnat, og rejser med Bursakart vil blive diskonteret med 50 procent. Passagerer, der rejser på Burulaş busser, kontraherede busser, private offentlige busser, Bursaray, T1 og T3 sporvognslinjer vil drage fordel af rabatten ".

Borgmester Aktaş udtalte, at borgerne i Bursa ønskede at bidrage til solidariteten i enhed og solidaritet ved at gøre deres besøg på slægtninge og venner og kirkegårde mere behagelige.

Gratis transport til Kent Cemetery

På den anden side er der gratis transport mellem City Square og Hamitler City Cemetery under Eid al-Adha, 20 August mandag (eve) og Eid al-Adha.

Bursalılar, busser, der bevæger sig fra Kent Square Ulubatlı Hasan Boulevard, Izmir Road, New Mudanya Road, Filament Junction, Kavaklı Street og Albayrak Street Route Hamitler vil nå byens kirkegård. Flyvningene starter på 10.15 fra Kent Square og på 11.30 fra Hamitler og vil fortsætte indtil 1 fra Kent Square om aftenen og 17.15 fra Hamitler om aftenen.chat

Vær den første til at kommentere

Yorumlar