Et nyt projekt, der slækker transport fra Erzurum Metropolitan

Erzurum Metropolitan Municipality, Şükrüpaşa og 50. For at minimere transporttætheden på Yıl Avenue er det startet et nyt projekt.

Metropolitan Municipality, 50. Yıl Caddesi, Şükrüpaşa og Dadaşköy Caddesi forbinder den nye viadukt. Erzurum-borgmester Mehmet Sekmen sagde i en erklæring om emnet: ”Viadukten, vi vil gøre i regionen, vil være 75 meter lang. Når projektet, der skal bygges på toglinjen, er afsluttet, 50. Vi foretager et andet 3-kryds til Yıl Street, Şükrüpaşa og Dadaşköy Street. Sammen med forbindelsesveje bliver den nye vej bygget på det sted, hvor 1120 meter. Vores nye veje vil bestå af to baner på 20 meter brede med retning for afgang og ankomst. ” Præsident Sekmen, især når projektet er afsluttet 50. Yıl Street og Şükrüpaşa vil afslutte transporttætheden, sagde han.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar