Første nye brændstoflevering i Istanbul Ny Lufthavn

Istanbul nye lufthavn, som er en af ​​de få lufthavne, der kan tændes med skib, er lanceret for første gang. Den første brændstofoverførsel på 63 tusinde tons til testformål blev foretaget i İGA Fuel Supply Port. Høje driftsomkostninger blev forhindret ved overførselsmetoden, hvilket krævede anvendelse af ca. 2250 transportkøretøjer, hvis de blev foretaget ad land. Istanbul nye lufthavn tankes kun ad søvejen.

Når det er afsluttet, vil 200 være den største lufthavn i verden med en kapacitet på millioner af passagerer. Istanbul New Airport er en anden først på mindre end 80 åbningsdag. Den første forsendelse på 63 tusind tons blev foretaget til testformål fra İGA Fuel Supply Port, der blev etableret for brændstof, der skulle leveres ad søvejen i stedet for vej.

HDI Brændstofforsyning Port, denne funktion har den dobbelte brændstof kapacitet i lufthavne i Tyrkiet bjørne!

Det første testbrændstof opnået fra benzin Ofisi blev overført til brændstoftanke installeret i nærheden af ​​havnen. 116 tusinde tons LR2 har brændstof kapacitet PIONEER er skib, HDI Brændstofforsyning Port kuperet 63 tusinde tons brændstof 12 km lang rørledning beliggende i Istanbul Ny lufthavn, og brændstof blev overført til tanken, hvilket er dobbelt så stor kapacitet for lufthavne brændstof i Tyrkiet. Takket være søtransport blev der udført en operation uden behov for brug af ca. 2250 transportkøretøjer over vejen og uden høje omkostninger.

İGA Brændstofforsyningsport: Årlig 6 har en kapacitet på millioner kubikmeter brændstof

Med infrastrukturen leveret af søen vil İGA Fuel Supply Port have fordelen ved at transportere brændstof fra alle regioner i verden med rimelige omkostninger. Takket være havnen leveres brændstofforsyning og forsyningssikkerhed fra regioner, hvor brændstofbasisprisen er passende. IGA Fuel Supply Port har en årlig kapacitet på cirka 6 millioner kubikmeter brændstof. Takket være havet vil 8 bin 571 være i stand til at blive fyldt med 3 på samme tid uden at skulle køre ad landevej. Porten fungerer på en sådan måde, at 7-dages påfyldning kan udføres kl. 24 timer.

Det daglige brændstofforbrug i Istanbul nye lufthavn vil være 13 tusind 200 kubikmeter!

H. Kadri Samsunlu, administrerende direktør og administrerende direktør for IGA Lufthavn
”Understregede, at Istanbul nye lufthavn er en af ​​de få lufthavne i verden, der kan forsynes med skibe af denne størrelse, sagde han:” Vi er ved at realisere en vigtig udvikling hver dag i Istanbul nye lufthavn. Vi er stolte over at se, at den første brændstofforsendelse er en af ​​de vigtigste milepæle i projektet. Vi forventer, at der for at levere brændstofforsyningstjenester til flyene med lanceringen af ​​vores lufthavn kræves 13 tusind 200 kubikmeter brændstof pr. Dag. Hvis brændstoffet blev bragt til Istanbul New Airport ad vej, ville de gennemsnitlige daglige 315-køretøjer være ind og ud. I betragtning af at denne situation vil medføre både omkostninger og driftsbelastning ved at bringe brændstof til søs på grund af den ekstra belastning, der vil bringe Istanbul-trafikken, har vi lanceret IGA Fuel Supply Port. På denne måde reducerer vi transportomkostningerne med 41% ved levering af brændstof til søs i Istanbul nye lufthavn. Brændstoffet, der kun tømmes ad søvejen ad gangen, kan kun leveres ad land med 2250 transportkøretøjer. I betragtning af dette høje tal leverer vi en meget mere sikker og vigtigere logistikinfrastruktur med brændstof leveret til søs. Tidsbesparelser, omkostningsfordele og jobsikkerhed, der opnås ved marin logistik, vil give en betydelig optimering for driften og tjene vores forståelse af operationel ekspertise. ”

Aktuelle jernbanetilbud

Per 05

AusRAIL Plus messe og konference

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

World Rail Festival

Område 3 @ 08: 00 - Område 5 @ 17: 00
Per 05

Udbudsmeddelelse: Biludlejning med chauffør

Område 5 @ 14: 00 - 15: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar