Meget nemt at få adgang til Istanbul Rail System Map

Du kan nemt få adgang til Rail Systems Network Map, som er en af ​​de vigtigste aktiviteter i Metro Istanbul med det formål at øge servicekvaliteten i fokuseret forretnings-og offentlig transport fra alle stationer, køretøjer og Metro Istanbuls websted.

Med Rail Systems Network Map, som er blevet implementeret i vores jernbanesystemer siden 2006, kan du se stationer og integrationspunkter for jernbanesystemerne, metrobus og løbende jernbanesystemer, der opererer i Istanbul, og konfigurere de mest egnede overførselsfaciliteter i henhold til din rejseplan. Siden den første brugsdag er de digitale versioner af vores kort, der er udviklet efter passagerernes og systemernes behov og baseret på Istanbuls fremtidssyn i jernbanesystemerne, også tilgængelige med tilgængelighedsmuligheder på stationer, under byggelinier, visionskort og kontrastkortdesign til delvis synshandicappede.

Du kan få netværkskort udprintet fra sikkerhedsvagter på alle stationer, og du kan undersøge dem i faste og digitale informationskort, der er placeret i svingesteder og platforme af metrolinjer. Derudover er der i hvert fald 1 netværkskort i dørzonerne på alle metro- og sporvognskøretøjer, så du kan benytte dem under din rejse.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar