Super incitament til fremstilling af jernbanesystem køretøjer

Gigantiske projekter, der skal tildeles projektbaseret statsstøtte, blev offentliggjort i Official Gazette her til morgen. Det blev besluttet at yde statsstøtte til 4-investeringen.

Statsstøtte vil blive ydet til investeringerne i 571,5 Million TL faste investeringer i overensstemmelse med forskellige produktionsfaciliteter i jernbanesystemer og 585 Millioner TL faste investeringer i faste motorer, transmission og delsystemer, der skal foretages af BMC Otomotiv i Karasu-distriktet i Sakarya.

Præsidentens beslutning om emnet blev offentliggjort i Tidende og trådte i kraft.

Følgelig forventes varigheden af ​​den pågældende investering som 1-år, der starter fra 2017 juni 7. Hvis investeringen ikke kan gennemføres inden for denne periode, vil industri- og teknologiministeriet være i stand til at bevilge en yderligere halvdel af denne periode.

De samlede faste investeringer, der blev projiceret under projektet, blev bestemt til 571 millioner 500 tusind pund, yderligere beskæftigelse 500 og kvalificeret personale 24. Ved afslutningen af ​​investeringsperioden planlægges 250-lokomotiver, vogne og delsystemer at blive produceret årligt.

Investering, momsfritagelse, toldafgiftsfritagelse, momsrefusion, selskabsskatfradrag, forsikringspræmie arbejdsgivers andel og indkomstskat tilbageholdelsesstøtte, kvalificeret personalesupport, renteresupport eller resultatandelsstøtte vil blive leveret. Der ydes også energistøtte.

Efter afslutningen af ​​investeringen vil virksomheden ansøge til Ministeriet for Industri og Teknologi. Udførelsesvisumet udstedes af ministeriet efter vurderingsprocessen.

Investeringsincitamentsattesten udstedes efter meddelelse om de nødvendige oplysninger og dokumenter til Ministeriet for Industri og Teknologi.

Derudover er Tusaş-Türk Aviation and Space Industry Inc. med investering i National Combat Aircraft Production Facility med en konsekvent investering på 5,66 milliarder TL i Ankara. støttes af investeringer i New Generation High Pressure Benzin Injector Manufacturing Plant med en konsekvent investering på 1,24 milliarder TL i Bursa.

Klik her for den officielle avis

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar