Gratis offentlig transport i Kocaeli

Kocaeli Metropolitan Municipality, under Eid al-Adha-borgerne, vil være i stand til at møde venner og familie for at yde gratis transportservice. I den sammenhæng beslutter Kocaeli Metropolitan Municipality, borgere 21 august tirsdag Den første dag i festivalen af ​​Eid al-Adha'nın 24 august fredag ​​vil drage fordel af gratis transport.


Nogle linjer vil ikke blive inkluderet
Tjenesten, som har vundet borgernes tilfredshed, vil være tilgængelig for vejtransport og jernbanetransport. Kommunale busser og sporvogne vil tjene gratis under Eid al-Adha. Bybuser 200, 250G, 250, 800K og 800C linjer vil ikke blive medtaget i den gratis transport. På den anden side vil søtransport under Eid al-Adha blive diskonteret med 50 procent.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar