Offentlig transport i Eskişehir

Eskişehir Metropolitan Kommune meddelte, at sporvogne og busser vil være gratis under Eid al-Adha.


Ifølge den beslutning, der træffes for at gøre borgernes feriebesøg behagelige, vil 4-sporvogne og busser, der tilhører Metropolitan Municipality, være gratis om dagen i Eskişehir.

Gennemførelsen af ​​den første dag i ferien 21 August tirsdag på 06.00'da, der tyder på, at Metropolitan kommune embedsmænd, den sidste dag i festivalen 24 August fredag ​​aften 24.00'e sporvogne og busser tilhørende Metropolitan Municipality sagde, at de ville være gratis.chat

4 Kommentarer

  1. Det er ikke rart, at alle busser skal være gratis eller slet ikke. Offentlige busser betalte officielt nummerpladebil fri i mit nabolag eller i det øjeblik, hvis det officielle nummerpladebil ikke kommer på stedet, eller den næste officielle nummerpladebil er et job, jeg skal vente, er absurd og ufuldstændig. Gebyret, som de indsamler i poolsystemet, handler om, hvordan det fortjener retfærdighed?

  2. Det er ikke rart, at alle busser skal være gratis eller slet ikke. Offentlige busser betalte officielt nummerpladebil fri i mit nabolag eller i det øjeblik, hvis det officielle nummerpladebil ikke kommer på stedet, eller den næste officielle nummerpladebil er et job, jeg skal vente, er absurd og ufuldstændig. Gebyret, som de indsamler i poolsystemet, handler om, hvordan det fortjener retfærdighed?

  3. Det er ikke rart, at alle busser skal være gratis eller slet ikke. Offentlige busser betalte officielt nummerpladebil fri i mit nabolag eller i det øjeblik, hvis det officielle nummerpladebil ikke kommer på stedet, eller den næste officielle nummerpladebil er et job, jeg skal vente, er absurd og ufuldstændig. Gebyret, som de indsamler i poolsystemet, handler om, hvordan det fortjener retfærdighed?

  4. Det er ikke rart, at alle busser skal være gratis eller slet ikke. Offentlige busser betalte officielt nummerpladebil fri i mit nabolag eller i det øjeblik, hvis det officielle nummerpladebil ikke kommer på stedet, eller den næste officielle nummerpladebil er et job, jeg skal vente, er absurd og ufuldstændig. Gebyret, som de indsamler i poolsystemet, handler om, hvordan det fortjener retfærdighed?

Yorumlar