Gratis offentlig transport i Adana

Adana Metropolitan Municipality, på tærsklen til dagen arrangerer gratis busforbindelser til kirkegårde, offentlig transport i løbet af festet vil fortsætte gratis, mobile slagterier vil tilbyde gratis offertjeneste.


Adana Metropolitan Municipality, som har afsluttet forberedelserne til fejringen af ​​Eid al-Adha i fred og sikkerhed, vil arrangere gratis busforbindelse til kirkegården på tærsklen til dagen, vil fortsætte offentlig transportservice gratis i løbet af festen og vil tilbyde gratis offertjeneste i mobile slagterier.

RENSNING OG LÆGEMIDDEL I KEMETARIER

Adana Metropolitan Municipality hold, i overensstemmelse med instruktionerne fra præsident Hüseyin Sözlü'nun 21-24 August fejres mellem Eid al-Adha tog alle nødvendige foranstaltninger foran enhederne. Metropolitan kommune hold beskæftiger sig med rengøring og desinfektion arbejde i kirkegårde for at gøre beboernes kirkegårder besøg komfortable og udstyret med martyrdom blomster og tyrkiske flag.

Fri transport under aftenen dag og ferie

Buruk, Kabasakal, Asri, Kucukoba og Akkapi kirkegårde organiserer gratis busforbindelser på tærsklen til Metropolitan Municipality, ældre borgere, der har svært ved at gå på kirkegården, og golfbiler til handicappede og personbiler vil fortsætte med at betjene denne ferie. På tærsklen til dagen vil byens busser udføre ringflyvningerne mellem den gamle provins og kirkegården mellem 07.30-17.30 timer. 4 vil tilbyde gratis offentlige busser og metro offentlig transport i hele dagen af ​​ferien.

FREMTIDIG KUTTNING AF MOBILPULPER

Metropolitan Municipality, tilbedende tilbedelse af borgere til at opfylde deres sundhed i et sundt og hygiejnisk miljø til at slakte deres dyr i de centrale Seyhan, Yüreğir og Çukurova distrikterne 4 vil tilbyde gratis offertjenester i separate centre. På den første 3 i Eid al-Adha vil erfarne slagtere, der vil tjene i Metropolitan Kommunes mobile slagterier, slakte offerene i overensstemmelse med religiøse opgaver og levere dem til borgerne. De nøjagtige centre for ofringen er placeret i Seyhan i landet mellem Ogretmen Boulevard og motorvejsafkørsel 2000 Evler Mahallesi i området modsat Bülent Ecevit Boulevard Gulen Ozkan-moskeen i Yüreğir, Sinanpaşa Neighborhood, i landet Çukurova District, i landsbyen Huzurevleri, i landsbyen Bülent Ecevit. vil tjene.chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar