TCDD 3. Sikkerhedsrådsmøde blev holdt i regionen

TCDD Izmir 2018 af året 3. Regionalt Direktorat for Sikkerhedsrådets møde med deltagelse af lederen af ​​Institut for Sikkerhed og Kvalitetsstyring Erol Tuna Aşkın Selim Koçbay Regionalchef, Vicedirektør Soner Baş, TCDD Transport A.Ş. Habil Emir, İzmir Coordinator, blev afholdt i 15.08.2018 Regional Office Art Gallery Meeting Hall med deltagelse af service ledere og assistenter.

Leder af EKAY Erol Tuna AŞKIN gør sin præsentation om sikkerhedsresultater og udviklinger i TCDD Generaldirektoratets netværk, mens Regional EKAY Service Directorate præsenterer TCDD 3. Han lavede en præsentation om sikkerhedspræstationer og udviklingen i regionen.

2018 år af mødet 3. Regionale ulykkes- / ulykkespionører, sikkerhedsmål, arbejdsmiljøforanstaltninger og udviklingsforslag blev drøftet, og der blev drøftet foranstaltninger til forbedring af driftssikkerheden og sikkerheden.

Derudover blev det besluttet at træffe nye foranstaltninger for at opretholde den positive forbedring af driftssikkerheden og at fortsætte de eksisterende arbejder uden forstyrrelser.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar