Tradition i Trabzon

Trabzon Metropolitan Municipality, den traditionelle helligdag til at være fri for kommunale busser på denne ansøgning fortsætter i år.


Metropolitan Kommune vil medbringe borgerne gratis på alle linjer under festen. Private offentlige busser er udelukket fra denne ansøgning, og gratis borgere til at foretage alvorlige besøg på Bahçecik, Bostancı, Sülüklü, Ugurlu og Boztepe kirkegårde mellem 09.00 og 15.00 gratis bustjenester udføres. Busser til borgerne, der vil tage til Bahçecik, Uğurlu og Boztepe kirkegårde, vil være foran den gamle Bağ-Kur-bygning på pladsen, og for de borgere, der vil gå til kirkegården i Bostancı og Sülüklü, forlader de barbygningen. Borgmester for Trabzon Metropolitan Municipality Orhan Fevzi Gümrükçüoğlu erklærede, at det er en tradition, at kommunale busser er gratis i løbet af ferien og sagde: vil bære. ”chat


Vær den første til at kommentere

Yorumlar