Antalya 3. Rails er startet i Stage Rail System Project

Rails blev begyndt at blive installeret i 25 kilometer 3 Phase Stage Project mellem Varsak og Zerdalilik, som fortsatte med høj hastighed. Den første fase af projektet mellem Varsak-Otogar forventes afsluttet i december.

Borgmester Menderes Türel, der fortsætter med at væve Antalya med de mest moderne offentlige transportmidler, 3, vil give en permanent og moderne løsning til bytransport. Stage Rail System Project. 3 mellem Varsak og Zerdalilik, som er Antalya's største projekt med offentlige ressourcer. Stage Rail System Project flytter fuld gas.

Første skinner begyndte at blive lagt
25 kilometer 3 mellem Varsak og Zerdalilik. I Etap Rail System Projektet blev skinner begyndt at blive installeret fra Varsak opbevaringsområdet. Langs linjen blev der foretaget målinger, og der blev startet under-rail-beton. På den ene side er skinnebelægningen startet, og på den anden side fortsætter kædeforankringsarbejderne. Mellem Sakarya Bulvarı Bus Station går regnvandsledningsinstallation og -fyldningsproduktionen hurtigt.

Første fase i december
3 mellem Assumption og Zerdalism. Han udtalte, at i den første fase af Stage Rail System Project vil delen op til Varsak-Otogar-linjen være forbundet med det eksisterende system. I slutningen af ​​december vil denne linje blive bestilt. Før det lokale valg i 2019 er linjen op til universitetet planlagt at være afsluttet.

39-stationen finder sted
Startende fra Kepez Varsak og tilslutning til den nostalgiske sporvognslinje på Trænings- og Forskningshospitalet i Meltem, 3. I Stage Rail System Project vil der være i alt 38 stationer, herunder 1 level crossing og 39 undergrundsstationer. Linjen, der starter fra det gamle rådhus, fortsætter til Süleyman Demirel Boulevard, Sakarya Boulevard, Bus Station Junction, Dumlupnar Boulevard, Medicinsk Fakultet, Meltem, Uddannelse og Forskning Hospital og Museum, hvor det vil fusionere med den gamle nostalgi sporvogn. Inden for projektets omfang fornyes nostalgi-sporvognslinjen mellem Museum og Zerdalilik fra begyndelsen og arrangeres som en rundrejse.

Rail system til at omfavne byen
Antalya 3. Med Etap Rail System-projektet vil passageradgang fås fra Varsak-regionen, som ligger i den nordlige del af byen, til vigtige områder som busstationen, universitetshospitalet, universitetscampus, retshus, uddannelse og forskningssygehus i den vestlige del af byen. 1. Stage Challenge-Kepezalti og 2. 3, som vil blive integreret med Etap Meydan-Airport-Aksu linjer. Med Stage Rail System Project vil der blive dannet en ring omkring Antalya. Den samlede længde af jernbanesystemet i Antalya vil nå 55 kilometer. Systemerne er planlagt til at overføre passagerer og køretøjer til hinanden.

Kepes værdi vil stige
3, som vil lette bytransport. Stage Rail System Project vil øge værdien af ​​regionerne langs ruten. Hovedparten af ​​linjen passerer gennem grænserne af Kepez-distriktet. Mens værdien af ​​boliger og forretningssteder vil stige i de steder, hvor linjen passerer, vil kvartererne i Kepez-distriktet få betydelig værdi.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar