Ayder til Tyrkiets Længste Cable Car Line til Assembly

Camlihemsin i Rize, Ayder med simultantolkning 37 kilometer linje vil blive installeret på længde med bud bjerge af Tyrkiets længste svævebane projekt blev gennemført og skisportssted.

Kabelbanen i Ayder Plateau-baserede projekt vil nå Hazindak, Samistal, Amlakit og Palovit højlandet. Kabelbanen vil også fungere i sommermånederne. Rize guvernør Erdogan Bektas, sagde simultantolkning vil blive gennemført i et skisportssted projekt til vinteren turisme i bjergene, "Tyrkiets største, mest forskelligartede, mest forskelligartede og fremhævede skisportssted optrådte med dette projekt. Han sagde, at svævebanelinjen også vil tjene om sommeren, da den dækker de vigtigste plateauer i forhold til det nåede punkt.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar