Gaziantep vil nå hurtig og billig transport med Gaziray Metro Investments

Kort over Gaziray
Kort over Gaziray

Gaziray Metro Investments Gaziantep hurtig og billig transport vil nå: Gaziantep Metropolitan borgmester Fatma Sahin, AK parti Gaziantep deputerede, AK Party Şahinbey distrikt organisation fortalte de megaprojekter, der blev gennemført i løbet af året 4, gav et budskab om enhed og solidaritet. Præsident Şahin, Gaziantep Gaziray Metro investering vil nå hurtigere og billigere rapporteret.

Sahin Sahin sagde på mødet på Culinary Arts Center, at de har underskrevet vigtige værker på vej til service med kærlighed til Gaziantep, Gazianteps fremtid tæt knyttet til gennemførelsen af ​​meget alvorlige projekter, sagde han.

Tyrkiet, en af ​​drikkevandet, den næststørste investering i "Düzbağ Drikkevand Project" på information, som Sahin, Kahramanmaras Çağlayancerit township Düzbağ feriested, hvorfra en arm af naturen og Eufratfloden Goksu projekt til at dræne vandet i åen til Gaziantep 80'ini procent af arbejdet udført sagde det færdige.

Sahin, "Gazianteps drikkevand skal møde 2050 år 1 milliarder pund med et stort budgetbudget 3 tusind 600 meter lang, 5,6 meter i tunnelen, vi åbnede. 80 procent af projektet er afsluttet. Dette projekt er en af ​​byens livsprojekter. I Gaziantep, en dråbe vand; Et gram guld er lige så vigtigt som en dråbe olie. Tyrkiet kunne ikke engang forestille sig den gamle i denne undersøgelse, tunnelen åbnede 5 kilometer. Hvis du har en kærlighed, med Ferhats kærlighed til Şirin, borer du bjergene. 25 December På 2018 vil vi hælde vandet fra Eufrat til Gaziantep. "

Northern City-projektet

Gaziantep Metropolitan Kommune og TOKI samarbejde med henrettelsen af ​​50 tusinde huse "North City" projekt, ville Sehitkamil distriktet skal etableres 8,5 millioner kvadratmeter jord, der er overført til formanden Sahin sagde, at projektet er et af Tyrkiets største offentlige boliger projekt.

Sahin, 4 år siden, da man forlod et meget stort boligunderskud i Gaziantep og sagde, at en by, der forbinder fremtiden, bør etableres.

Først og fremmest blev der planer om, hvordan man etablerede en by, Fatma Sahin sagde, Kİ TOKI af 5-etager, 2 + 1, 3 + 1 og 4 + 1 huser 3 + 30 + XNUMX huse, et smukt design var meget vigtigt med hensyn til urbanisme. Som Metropolitan Kommune leverer vi vej- og infrastrukturtjenester. XNUMX kom til at kræve XNUMX gulv til tusind boliger. Tænk over, hvordan du har brug for et hus. Byen vokser hurtigt, så vi skal bygge huse hele tiden, vi skal opfylde behovene ".

X Urban trafik blev lettet af 12 broovergangen lavet af Metropolitan. Der er ingen anden kommune, der gennemfører sådanne krydsninger i en periode. Şahin Şahin bragte løftet om Gaziray-Metro-projektet.

Fatma Sahin sagde: "1,5 milliarder pund med et stort investering Gaziray-Metro projekt, Organiseret Industrizone (OIZ) vil blive leveret hurtigt og billig adgang til overgangen vil blive reduceret i byens transporttæthed. Vi gennemfører Gaziray-Metro Project i samarbejde mellem TCDD og Gaziantep Metropolitan Municipality for at flytte til Gaziantep. Inden for rammerne af projektet, der har til formål at skabe tilstrækkelig trafikkapacitet til højhastighedstog, konventionelle tog og pendleroperationer, vil der blive opført en ny signal- og elbane mellem Başpınar-GATEM-Oduncular Sites. I projektet vil 2-kilometerruten, herunder 2-kommuterlinjen og 25 højhastighedstoglinjen blive bygget med i alt 112 kilometer nye jernbaner. Gaziantep togstation vil blive integreret med bytransport og omdannet til et overførselscenter. Således vil rejsetiden mellem Başpınar-GATEM-Oduncular Sites reduceres til 30 minutter. Gaziantep vil opnå hurtigere og billigere transport med denne investering. "

AK Party Gaziantep stedfortræder Nejat Kocer, enhed og sammen med borgmesteren i Metropolitan Municipality Fatma Sahin har underskrevet et vigtigt arbejde.

Gaziantep Provincial Formand for AK-partiet Mehmet Eyup Özkeçeci Gaziantep Metropolitan Kommune Borgmester Fatma Sahin arbejder for natten ved at tilføje dag for at kende en gæld, sagde han.

Aktuelle jernbanetilbud

Mon 09

Golftrafikken

Område 9 @ 08: 00 - Område 11 @ 17: 00

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar