Slægtninge til dem, der dør i Corlu Togkrasj, efterlader nellik på togbanen

stilhed efter corlu
stilhed efter corlu

Slægtninge til dem, der døde i Çorlu Togulykke, venstre kløver på togbanen: 8 i Tekirdağ Slægtninge til dem, der mistede deres liv i den katastrofale togulykke i juli 64, forlod nellikerne dagen efter ulykken.

Çorlu, 25 mennesker, der mistede deres pårørende i toget ulykke, der dræbte deres familier og de sårede, til nelliker tæt skinnen forlader scenen, bad om afstraffelse af de ansvarlige. Med sin bror, der mistede sin datter i ulykken Zeliha Scientist "Vi fortsætter vi med at være tilhængere af hændelsen som pårørende til de afdøde. Den, der er ansvarlig for hændelsen, skal findes, de skal helt sikkert tage den nødvendige straf. Olay

Tekirdag Corlu nær byen, 8 juli indtraf, blev 25 mennesker dræbt, dem, der mistede deres pårørende 340 folk i ulykke efter den sårede i toget tragedie og nogle af de sårede og deres familier, samledes begivenheden i Sarilar at forlade nelliker i stedet. gå til scenen af ​​toget styrtet i traktorer, bønder, der evakueret de sårede, takkede de sårede og afdøde slægtninge. Hug ca. 300 mennesker samledes i landsbyen, til det punkt, hvor toget ulykken skete på grund af regn og kunne ikke gå, fordi der er ingen måde overland køretøjer. Publikum lavede en pressemeddelelse i landsbyen.

Zeliha Bilgin, der mistede sin bror og 14 gamle datter Bihter Bilgin i ulykken, læste pressemeddelelsen på vegne af gruppen. Bilgin sagde i dag er hans fødselsdag, ville blive straffet for de ansvarlige. Da han holdt sit sidste billede af sin datter på toget, sagde Bilgin, at jeg ikke vil holde min datter i dag. Jeg vil ikke kramme mine brødre. Hvem ved hvordan de ville overraske mig? Begivenheden, der fandt sted på 8 juli, var meget fuld af smerte og forsømmelse. 25 blev dræbt, og 340 blev såret. Vi fortsætter med at være efterfølgerne af arrangementet som de døde slægtninge. Den, der er ansvarlig for hændelsen, skal finde den nødvendige straf. Vi kan overleve takket være de stoffer, vi tager. Vi glemmer aldrig de døde, vi glemmer aldrig. Det er min fødselsdag. Hvis min datter og bror ikke var død i denne ulykke, ville de forberede en fødselsdag overraskelse. Situationen er ikke så meget smerte og kompensation, sagde han.

Dem, der forsømmes i ulykken, skal straffes

Deltager i programmet CHP Tekirdag stedfortræder Ilhami Ozcan Aygun sagde, at de er tilhængere i forsamlingen, sagde, at de vil fortsætte med at arbejde for de mennesker, der har uagtsomhed i ulykken.

Efter talerne flyttede regionen, hvor skinnerne gik forbi landsbyen, fotografierne af dem, der mistede deres liv. Nellikerne på skinnerne blev løsladt, slægtninge af de døde, tårer hældte. Edirne fra Uzunkopru distriktet og Istanbul Halkalınelliker blev også sat på passagertoget.

Railway News Search

Vær den første til at kommentere

Yorumlar